Ar dziesmu par dzīvi (20.06.14)

Ar dziesmu par dzīvi (20.06.14)

18.06.2014

Piektdien, raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Jāņa Šipkēvica sarunu ar “Veselības centra 4” valdes priekšsēdētāju Māri Rēvaldu

 

Jautājumus ētera viesim uzdod sadaļā komentāri.

6 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Vija
9 gadi

Vai Jums ir kaada pasaules meeroga biznesa ikona, kura biznesa strateeggija un domaassana Juus aizrauj, iedvesmo?

Anete
9 gadi

Kā radās ideja par Veselības Centra impērijas izveidi? Cik atceros, Jūs pirmsākumos veiksmīgi praktizējāt Zaubes ciemā, savedot kārtībā medicīnas nozari tur.

pilsonis
9 gadi

Kā tas sanāk, ka VC4 veiksmīgi darbojas medicīnas nozarē arī finansu ziņā, kamēr valsts medicīnas sistēma ir nemitīgu ķīviņu, it kā naudas trūkuma ritenī. Ja jums izdodas tik labi darboties šajā nozarē, vai esat gatavs kļūt par veselības ministru un sakārtot lietas valstī? Ja jā, tad kādam būtu jābūt atalgojumam, lai jūs to darītu?
Paldies.

Ināras meita
9 gadi

Ši vairāk ir patiecība… Pateicība par skaistajiem Ziemassvētkiem Zaubes ambulancē, par ārzemju šokolādēm, kas tika atvestas katram darbinieka bērnam, par Cīrulīšu nometni skolas bērniem, par vienmēr labestīgo un laipno attieksmi. Paties prieks par Jūsu panākumiem! Visu to labāko Jums arī turpmāk!

Inta
9 gadi

Kā Jūs panācāt, ka Veselības centrā 4 nav rindu,ir laipna apkalpošanu,augsts profesionālais līmenis, samērīga maksa par pakalpojumiem? Visvairāk mani izbrīna, ka neviens medicīnas darbinieks neprasa papildus samaksu!? Priecīgus Jāņus! Inta

Linda
9 gadi

Gribeju vienkarsi nodot sveicienus no Zaubes, kur kadreiz bijam ar daktera gimeni labos draugos, par visu labo ko dakrets sniedza, par palidzibu ko neatteica. Daudz dakteri netceros, jo biju mazina, bet atceros ka loti jauku un milju cilveku, loti iespiedies atminja, kad salauzu roku, man bija knapi 5 gadi, naca dakters uz majam un uzmundrinaja un rupeejas.
Lai Jums veicas ari turpmak.. Linda-Ivetas meita…ar sveicieniem no Zaubes


Aktualitātes