Ar dziesmu par dzīvi – Guntars Gribusts

Ar dziesmu par dzīvi – Guntars Gribusts

01.09.2016
Visi ADZPDZ raidījumi

2. septembrī pie pie Paula Timrota raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” viesojās „BG Suits” apģērbu dizainers Guntars Gribusts.

Guntars darba gaitas uzsāku kā praktikants kokapstrādes uzņēmumā un turpināju kā ražošanas vadītājs, taču tas nebija uz ilgu laiku, jo nav redzējis iespēju sevi tā realizēt. Tuvu sirdij vienmēr ir bijusi rasēšana un dizains, tāpēc daudz strādājis ar grafisko dizainu, ko dara arī patreiz BG Suits vajadzībām. Guntars atbild par katram klientam radīto uzvalku sākot ar auduma izvēli, beidzot ar katras uzvalka dizaina nianses sastādīšanu.

Dzīves moto – padari savu sirdslietu par naudas iegūšanas avotu un būsi savā vietā!


ADZPDZ – 02-09-2016 by RadioSWH

4 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Kaspars
7 gadi

Sveiks, Guntar! Atceros Tevi no 2011.gada, kad sastrādājāmies dizaina sakarā. Prieks par Tevi

par Dzīves jēgu tā vispār
7 gadi

Zinasanam ir speks. Katram pasam jaatista savs saprats un iekseja izaugsme, izprotot, kapec esi saja pasaule piedzimis un kadas vertibas un misija japiepilda. Kermenis ir tikai tools, rīks, lai operetu saja materialaja pasaule. Pasauli var uzskatit par sava veida cietumu, treninnometni dveselei, lai izaugtu un spetu attistities, macities un pardzimt jau augstaka limeni.
Reinkarnacija vairs nav nepieciesama, kad visi cikli un trenini, parbaudijuni, macibas bus gutas un izpilditas, kad Dvesele bus izaugusi, lai dotos talaka limeni, prom no materialas pasaules verdzibas un netaisnibam. Miesa ir ka drebes Dveselei. Ar cilveka pratu notiek manipulacijas jau no pasas bernibas. Pirmas nopietnas manipulacijas ir bernudarza un skola, kur centigi atrazo biorobotus un sistemas vergus. Esi pratigs, attisti saikni ar Dveseli. Par viediem un gaišiem cilvekiem ! Tu esi tas, ko Tu ēd ! Radio mute Fredis vairs neēd gaļu, tāpēc attīstas daudz enerģijas, kas savādak tika patērēta galas parstradei. Ir jazin, kur to energiju pec tam likt, lai neklutu uzputigs un ērcīgs aizvien. Aicinu ! Pētam un izzinam smalkās pasaules un to ietekmi. Pamosties garīgi, tas ir butiski, un tas ir tas Lielās Patiesības izzināšanas ceļš.

Jautājums
7 gadi

Man tāds jautājums, vai šie uzvalki aktuāli arī lauciniekiem? Ja jā, tad kurš novads ir vairāk pārstāvēts.
Liels paldies jau iepriekš par atbildi un man personīgi, ļoti simpatizē Jūsu uzvalku kvalitāte.

Inga no Ādažu novada

Dana
7 gadi

Vai uzņēmums šuj uzvalkus arī bērniem? Vai ir plānots atvērt veikalu, kurā var iegādāties gatavos uzvalkus?


Aktualitātes