Ar dziesmu par dzīvi – Andris Lūkins

Ar dziesmu par dzīvi – Andris Lūkins

26.07.2016
Visi ADZPDZ raidījumi

29. jūlija raidījumā Pauls Timrots sarunājās ar veikalu tīkla Spirits & Wine dibinātāju, bijušo leģendārās grupas Odis basģitāristu, 3 bērnu tēvu un Latvijas patriotu – Andri Lūkinu.

Andris Lūkins, 49 gadi, precējies. Tētis Vilmai, Katrīnei un Kasparam. Ārpus mājas – SIA Riga Spirits & Wine outlets valdes priekšsēdētājs. Andra uzņēmums savu 7 gadu pastāvēšanas laikā ir atvēris 4 veikalus Rīgā un Liepājā, strādā ar 11 miljonus eiro apgrozījumu gadā un ir lielākais specializētais alkohola veikalu tīkls Latvijā. Pēc aiziešanas no mūzikas sfēras Andris ir studējis ekonomiku Stokholmas universitātē un vēlāk pievērsies biznesam.
Andrim patīk gatavot, baudīt labus ēdienus, izzināt nišētas lietas, piemēram, kafijas pagatavošanas smalkumus vai single malt viskiju pasauli. Jau divus gadus Andris divas reizes nedēļā nodarbojas ar kikboksu.

3 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Inga
7 gadi

Labdien!
Kādas sajūtas Andrī raisās, atceroties muzicēšanas laiku grupā “Rīts” 80-to gadu sākumā klubā “Vecrīga”, kur viņš muzicēja kopā ar mūziķi Valdi Indrišonoku? Kas ir pats vērtīgākais, ko no šiem laikiem gribas atcerēties?
Paldies!
Inga

Sofija
7 gadi

Labdien Andri,
vai uzskati sevi par dzīves veiksminieku?

garfilds
6 gadi

Kaut kāds āksts! Nevis Latvijas patriots! Bet gan latviešu tautas iznīcinātājs! Kurš nodzirda viņu, lai gūtu labumu sev!!!!


Aktualitātes