ZIBATMIŅA sadarbībā ar Nateo D vitamīniem

ZIBATMIŅA sadarbībā ar Nateo D vitamīniem

05.11.2020

Ikdienu krāšņāku dara nianses. Lai pamanītu nianses ir jābūt vērīgiem. Šī radio spēle rosinās uzmanīgi ieklausīties un acumirklī spēt rezumēt iepriekš dzirdēto.

Proti, ik rītu ēterā spēlē divi klausītāji, kur katram tiek unikāls dažādu lietu izklāsts, ko varētu sastapt ikdienā. Piemēram, saulīte ar zobiem, gājputni, bērns dzied himnu, vāverītei rokās rieksti, motorzāģis smaržo pēc eļļas utt.

Tas, kurš no diviem klausītājiem spēj visprecīzāk atstāstīt dzirdēto, tiek pie dienas balvas – Nateo D vitamīnu visai ģimenei – Nateo D kapsulas, Nateo D pilienus un Nateo D Gummy gardos želejvitamīnus, kas rūpēsies par visas ģimenes imunitāti gada tumšajā laikā.

Nateo D vitamīns imunitātei! Nateo D vitamīns ir dabiskas izcelsmes D vitamīns, kas efektīvi paceļ D vitamīna līmeni organismā* (*ja lietots pietiekamā devā un ilgumā). Ja meklē D vitamīnu visai ģimenei, tad izvēlies Nateo D kapsulas, Nateo D pilienus, kas nesatur krāsvielas, konservantus un saldinātājus, vai Nateo D gummy garšīgos želejvitamīnus ar dabīgu augļu un ogu garšu, bez mākslīgām krāsvielām un bez želatīna.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes