Tu tik nepadodies! sadarbībā ar Neste dzinēju eļļu

Tu tik nepadodies! sadarbībā ar Neste dzinēju eļļu

30.10.2020

Viens dalībnieks, reāla vide un dīdžeju izdomāti uzdevumi! Sadarbībā ar Neste dzinēju eļļu no 2. līdz 6. novembrim ap plkst. 8:15 piedalies jaunajā, aizraujošajā un dinamiskajā spēlē TU TIK NEPADODIES! Ik rītu labākajam – 5L Neste dzinēja eļļa piemeklēta tavam auto un 3L ziemas vējstiklu šķidrums.

***

Izvēloties un iegādājoties Neste dzinēju eļļu savai automašīnai, jūs pieņemat izsvērtu lēmumu un iegūstat pārliecību, ka automašīnas dzinējs tiks droši aizsargāts jebkuros apstākļos. Neste dzinēju eļļas- tās ir augstvērtīgas sintētiskās eļļas, kuras izmantojot, dzinējs laimīgi murrā, bet automašīnas saimnieks – smaidīgs!

Neste eļļas ir izstrādātas Somijā un bieži tiek izmantotas daudz skarbākos Skandināvijas klimatiskajos apstākļos kā sastopams Latvijā, tāpēc autovadītāji šeit var justies droši un pārliecināti, ka viņu automašīnas dzinējs tiks teicami aizsargāts arī ziemas periodā, kad ļoti svarīga ir eļļas noturība mīnus grādos zemā temperatūrā. Ar Neste eļļu droši iedarbināsi sava auto dzinēju pat -40C temperatūrā.

Neste eļļas – leģenda no Somijas!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes