Tikko atgriezušies – Ieva Ozoliņa

Tikko atgriezušies – Ieva Ozoliņa

01.10.2020

30. septembra raidījumā „Tikko atgriezušies” Inese Vaikule sarunājas telefoniski ar Ievu Ozoliņu, kura šobrīd vēl ir Anglijā.
Viņa 2008.gada janvārī pārvācās uz Londonu, domājot, ka aizbrauks uz kādu gadu, kamēr atgūsies no Latvijas Mākslas Akadēmijas bakalaura grāda pabeigšanas. Tomēr liktenis to mainīja. Vispirms Ieva atrada darbu Londonas vīna muzejā Vinopolis, bet pēc pusotra gada pārgāja strādāt uz dizaineru zīmolu modes nodaļu. Savukārt 2010.gadā izturēja konkursu uz Harrods darbiniekiem piedāvāto un pilnībā apmaksāto bakalaura grādu – Harrods BA (Hons) Degree in Sales, ko 2012. gadā pabeidza ar izcilību. Bet šobrīd sirds sauc atpakaļ uz Latviju. Motivācija – ģimenes siltums un bērniem mierīgāka un veselīgāka vide uzaugot, jūtams pozitīvums Latvijā, redzot daudz foršu lietu un vietu.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Fanija
3 gadi

Regulāri klausos Jūsu raidījumu. Ļoti gribētos dzirdēt kādu stāstu, kad ģimenes ar jau lielākiem bērniem. Gribas saprast vai 13-15 gadu vecumā tas vēl ir iespējams iekļauties Latvijas mācību sistēmā un sekmīgi pabeigt 9.klasi.


Aktualitātes