“Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar AlkOutlet

“Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar AlkOutlet

08.07.2020

No 6. līdz 10. jūlijam Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 9:15 konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar AlkOutlet.

Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!
Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.
Katras dienas perfektākais pārdevējs balvā iegūst EUR 15,- dāvanu karti un termokrūzi no AlkOutlet.

Pirmais AlkOutlet dzērieni & vīni alkohola veikals tika atvērts 2012. gada septembrī Ķekavā. Astoņu gadu laikā tas ir kļuvis par lielāko alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības zīmolu Latvijā. Visā Latvijā ir vairāk kā 70 AlkOutlet dzērieni & vīni veikali, kas atrodas 42 Latvijas pilsētās. Plānots radu salidojums, neliela zaļumballe vai romantiska burāšana ar jahtu? Dažādi dzīves notikumi – viena izvēle! AlkOutlet – Populāri dzērieni par zemām cenām – nodrošina iespēju legāli baudīt dzīvi un atgādina, ka pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes