Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Andris Biedriņš

Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Andris Biedriņš

21.07.2020

Pirms kāda laika mūsu radio studijā viesojās latviešu basketbolists ar ilgāko karjeru starp Latvijas basketbolstiem pasaulē vadošajā profesionālajā līgā NBA. Saruna ar Andri Biedriņu.

JŠ: Vai tu atceries arī tās pirmās sajūtas, kad tu izgāji uz vienā laukumā ar tādiem grandiem? Pirms tam tu biji skatījies kaut kādos NBA, apskatos, un super veči, kas liek no visām un visos veidos un kad tu reāli esi spiests viņus segt un ar viņiem cīnīties laukumā? Vai tu tās izjūtas atceries?

AB: Jā, es atceros, ka mums bija pirmā spēle, kad es tiku NBA, man bija pārbaudes spēles pirms sezonas, un tad mēs spēlējām Losandželosas “Lakers” un tad es ieraudzīju pirmo reizi (Cobe Brian) (Kobe Bryant) Kobi Braientu un tad likās tik jocīgi, un es skatījos uz viņu, visu laiku skatījos un skatījos un tad beigās arī mani uzlaida laukumā, teiksim, kādas pēdējās piecas minūtes. Tad bija tā bija diezgan jocīgi tā spēlēt. Nu neticējās, teiksim, ka tu kādreiz būsi tādā situācijā, kāda bija tad, kad tu a visām zvaigznēm esi uz laukuma kopā un tev viņas jāsedz ir un tā tālāk.

Visa saruna: MixCloudYouTube

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes