Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Ainars Bagatskis

Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Ainars Bagatskis

28.07.2020

Pirms kāda laika mūsu radio studijā viesojās bijušais latviešu basketbolists, viens no nozīmīgākajiem spēlētājiem un treneriem Latvijas izlasē. Piedāvājam sarunu ar savulaik par Zelta roku saukto Ainaru Bagatski.

JŠ: “Cilvēki, kas atrodas karjeras virsotnē, viņi saka, ka, sasniedzot mērķi darbā, pastiprinās saistība ar ģimeni. Viņiem ir liela drošības sajūta un tas jūtami uzlabo ārpus darbu pavadīto laiku”.

AB: “Es nedaudz nepiekritīšu tam, jo tomēr mana tā karjera, šinī gadījumā jāsaka, gan kā spēlētājam, gan kā trenerim, tomēr lielu daļu no savas karjeras es esmu pavadījis ārzemēs. Protams, darbs, protams, karjera, tas ir ļoti svarīgi, bet tomēr ļoti lielu laiku tu esi prom no savas ģimenes, no tuviniekiem, prom no saviem mīļajiem, un, gribot vai negribot, rodas kaut kādas diskomforta sajūtas, tāpēc man, piemēram, šī mūzika, kad kaut kādas dziesmas, kas man ļoti patīk, tā, kaut kā man liekas, tāda saikne ar mājām. Uzreiz tur latviešu mūziku ļoti daudz klausoties. Protams, visiem ir svarīgs darbs, visiem svarīga karjera, bet jebkurā gadījumā, ja tu esi prom no mājām tālu, tad tu esi prom no ģimenes, un attiecīgi, nu, tādas skumjas varētu teikt.”

Visa saruna: YouTubeMixCloud

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes