Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Rejs Čārlzs un Patrīcija Kāsa

Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Rejs Čārlzs un Patrīcija Kāsa

15.07.2020

Pirms kāda laika mūsu radio studijā viesojās amerikāņu mūziķis, kas apvienoja gospeli un blūzu savos ierakstos, un viena no veiksmīgākajām franču dziedātājām un aktrisēm. Piedāvājam divas Zelta fonda sarunas apvienotas vienā īpašā – muzikālais sarunu duets ar soulmūzikas pionieri Reju Čārlzu un dziedātāju Patrīciju Kāsu.

Sarunu pērles iedvesmai:

JŠ: Vai jūtaties kā cilvēks, kurš īstenojis dzīvē “Amerikāņu sapni”?
RC: Tas ir labs jautājums. Domāju, ka daži ļaudis, tā varētu teikt, jo jums ir pilnīga taisnība. Es patiešām sāku no nulles, un laika gaitā es rāpos arvien augstāk un augstāk, un arī mana karjera turpināja attīstīties. Nu jā, jūs varētu tā teikt. Taču es nedomāju par “Amerikāņu sapņa” īstenošanu. Es uz visu to skatos no muzikālā viedokļa un viss, ko es jebkad esmu vēlējies darīt, ir spēlēt savu mūziku. Nekad nebiju iztēlojies dienu, tādu kā šī, kad es izeju uz skatuves un cilvēki pieceļas kājās, pirms vispār esmu sācis dziedāt. Tiešām nekad neesmu domājis, ka kaut kas tāds ar mani kādreiz notiks.

————-

JŠ: Kas ir veidojuši jūsu mūzikas gaumi?
PK: Tas noteikti ir Džordžs Maikls un viņa albums “Older” jau tūlīt pēc tā iznākšanas, es kopā ar tiem pašiem mūziķiem un tajā pašā studijā ierakstīju, šķiet, savu labāko plati. Es viņam to pat neesmu teikusi, bet gan jau paspēšu pateikt “paldies”.

Visa saruna: YouTubeMixCloud

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes