Līgo apdziedāšanās sadarbībā ar Ripo

Līgo apdziedāšanās sadarbībā ar Ripo

12.06.2020

Līgo ir svētki, kur jautrība sit visaugstāko vilni. Kopā būšana, lēkšana pāri ugunskuram, dziedāšana, papardes zieds, cīņa ar odiem, un, protams, savstarpējā apdziedāšanās, lai demonstrētu savu asprātību un iemantotu apkārtējo atzinību.

No 15.-19. jūnijam katru rītu ap plkst. 9.15 Radio SWH rīta šovā pretnostatīsim divus klausītājus, kuri viens otru mēģinās pārspēt radio apdziedāšanās freestyle-betlā. Divi klausītāji ēterā izsaka viens par otru asprātīgas divrindes vai četrrindes. Uzvar tas, kuram tas izdodas pēc dīdžeju domām asprātīgāk, vai tas, kuram vēl ir ko teikt, kamēr otram beidzas pantiņi.

Katras dienas uzvarētājs kvalificēsies nedēļas izlozei, kur piektdien izlozēsim vienu laimīgo uzvarētāju, kurš saņems 150 eiro dāvanu karti Ripo insektu sietu iegādei.

***

Ripo International ir Latvijas uzņēmums, kas jau vairāk nekā 27. gadus piedāvā dažāda veida preces mājoklim un ražo augstas kvalitātes garāžu un industriālos vārtus, insektu sietus, ruļļu slēģus un saules aizsargsistēmas. Mūsu klienti var iepirkties un iepazīties ar visu preču sortimentu “RIPO salonā” Rīgā, Katlakalna ielā 11 un tiešsaistē www.ripo.lv.

RIPO insektu sieti – ieliekami, verami, rullo un plisēti – tiek individuāli izgatavoti jebkurā izmērā. Atkarībā no vēlmēm ir iespēja izvelēties standarta, īpaši caurspīdīgu, pretalerģiju vai pret dzīvnieku skrāpējumiem izturīgu sietu.
Aizmirsti kukaiņus, negulētas naktis un izbaudi vasaras skaisto laiku!


Aktualitātes