Radio SWH 27. dzimšanas dienas virtuālās kūkas griešana!

Radio SWH 27. dzimšanas dienas virtuālās kūkas griešana!

14.05.2020

Mīļie, radio Draugi!

Ir datums kalendārā, kuram vienmēr ir un būs īpaša aura un nozīme mūsu dzīvē.

1993. gada 15. maijā Latvijas tauta priecājās ne tik daudz par Ulmaņa kunga reiz apņēmīgo Saeimas atlaišanu, bet gan par jauna dzīves drauga un nākotnes sabiedrotā piedzimšanu. Šajā dienā, plkst. 7.00 no rīta, ēteru ieskandināja jaunais 105,2 Hz smagais mazulis – radio SWH. Un tā, pieņemoties prātā, svarā un svarīgumā, mēs priecīgi sagaidījām 2020. gadu!

Kad šķita, ka viss jau šajā frekvenču pasaulē ir piedzīvots un pieredzēts, neviens pat nevarēja iedomāties, ka 27-to dzimšanas dienu mēs atzīmēsim atkal visi KOPĀ, bet šoreiz katrs atsevišķi savā dzīves telpā. Bet varbūt tas pat būs atmiņā paliekošāk un neaizmirstamāk! Un tiklīdz Ministru kabinets būs lēmis atsvabināt mūsu neredzamās robežšķirtnes, mēs savu radio svētku dienu, šampanieti un apkampienus veiksim un sveiksim kaut kad jau klātienē! Es jūs visus jūtu, redzu, skauju. Īpašs sveiciens bijušajiem veterāniem, kuriem SWH zvaigzne joprojām sirdī! Tā ir mūsu kopīgā dzīves frekvence!

Bet pagaidām, jūs palieciet savās vietās, es palikšu savā! Un mēs visi pie radioaparātiem jau šo piektdien, 15. maijā, veiksim un sveiksim Radio SWH 27. dzimšanas dienas virtuālās kūkas griešanu!

Paldies visiem jums, ar kuriem kopā šobrīd varonīgi pārlaižam negaismas un negaisa posmu globālās krīzes tunelī, kurā, pats galvenais, jau saredzama gaisma. Tā ir laba zīme, ka mūsu izturība un darbs tiks drīz atdarīti un novērtēti pēc nopelniem. Esmu pārliecināts, radio izturēs, Mēs izturēsim! Kā jau Latvijas komercradio grupai Nr.1 pieklājas!

Šī dzimšanas diena būs mūsu atbalsta “torte” arī savējiem, Latvijas mūziķiem un māksliniekiem, jo visu dienu 15. maijā 24 stundas atskaņosim tikai un vienīgi latviešu radītos meistar- un garadarbus.

No pulksten 8.00 līdz pat 19.00 būs īpaša svētku svinēšana ar Zoomojošiem radio muzikālajiem draugiem – Instrumentiem, Bermudu Divstūri, ansi un Edavārdiem, Donu, Singapūras Satīnu, Mārtiņu Braunu, Aiju Andrejevu, Patrishu, Triānas Parku, Astro’n’out -, virtuāliem cienastiem, īpašu latviešu mūzikas TOP20 Arta Dvarionas uzraudzībā, un noslēgumā Valsts prezidenta Egila Levita viesošanos studijā “Ar dziesmu par dzīvi”.

P.S. Protams, ieturot fizisko distanci, bet mentāli un garīgi mēs būsim ciešos, sirsnīgos apskāvienos! Kā jau tas visiem labā ģimenē pieklājas.

Daudz laimes Tev, uzticamais, čaklais un mīļotais SWH frekvenču draugs!
Griezīsim Radio SWH 27 kūku virtuāli!

Ar cieņu,
Radio SWH vadītājs
Jānis Šipkēvics


Aktualitātes