Saruna #76 – Pasaules satricinājums un “Covid-19” laivā

Saruna #76 – Pasaules satricinājums un “Covid-19” laivā

13.03.2020

Labrīt, Kārli! Šobrīd ir sajūta, ka daudzi gribētu būt Tavā laivā, jo tur patiesi ir droši. Lai gan ir viļņi, vējš, bet citādāk ir pavisam droši. Pagājušajā nedēļā ir gājis ļoti gausi, jo Kārlis stājās katrā līcītī, kur vien iespējams, lai nakšņotu. Nē, uz sauszemes neizkāpa, bet gan piesēja laivu pie bojas, lai to pretstraumes pa nakti neaiznes atpakaļ. Vakar viļņi ir bijuši lielāki nekā iepriekš gaidīts – Kārli laivas kabīnē mētāja no vienas malas uz otru. Kā smejas pats piedzīvojumu meklētājs, laivai bija ieslēgts veļasmašīnas režīms. Kādi plāni turpmāk un kā cīnīties ar laikapstākļiem? Pēc cik ilga laika Kārlis plāno piestāt uz sauszemes? Vai ir bailes no pasaules satricinātās Covid-19 slimības?

3 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Girts
4 gadi

Ak Kungs! Atkal tas aire’ta’js e’te’ra’… Cik tad var? Katru reizi ja’steidz pie ra’dio un ja’sle’dz a’ra’ kame’r vin’s’ tur pla’ta’s…

Inese
3 gadi
Reply to  Girts

Būtu jauki, ja katrs latvietis spētu ar ko tādu palepoties! Izcili, Kārli!

Skolnieciņš
3 gadi

Piekārsim pie durvīm kadiķa zariņu, lai Kovids (Covid-19) netiktu mūsu mājās un prātos. Iedegsim zaļu svecīti, lai mājās ienestu Dabas Mātes svētību. Lūgsim Dabas Māti, lai viņa mūs pasargā no Kovida (Covid-19).
Veiksmīgu dzīvi vēlot, Skolnieciņš
[Latvju Skaudības Dievs]
#Skolnieciņš #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība
#LatvjuDievi #PozitīvāEnerģija #Veselība


Aktualitātes