Tu tik nepadodies! sadarbībā ar Bauerfeind GenuTrain

Tu tik nepadodies! sadarbībā ar Bauerfeind GenuTrain

07.02.2020

Viens dalībnieks, reāla vide un dīdžeju izdomāti uzdevumi! Sadarbībā ar Bauerfeind GenuTrain no 10. līdz 14.februārim ap plkst. 8:15 piedalies jaunajā, aizraujošajā un dinamiskajā spēlē TU TIK NEPADODIES! Ik rītu labākajam – Bauerfeind sporta kompresijas zeķes skriešanai, pārgājienam vai vienkārši ērtākai ikdienai. Kompresijas zeķes uzlabo asins cirkulāciju, samazina kāju nogurumu, palielina muskuļu darbības potenciālu, veicina ātrāku pienskābes aizplūšanu un palīdz muskuļiem labāk atjaunoties pēc sportošanas.

***

Šogad pavasaris solās būt sevišķi agrs! – Pavisam drīz sāksies aktīvs skriešanas, pārgājienu un dārza darbu laiks, kas bieži vien iet roku rokā ar ceļa locītavu pārslodzi, traumām un pat sāpēm.

Bauerfeind GenuTrain ceļa atbalsts stabilizē, atslogo un noņem sāpes celī. Bauerfeind GenuTrain palīdzēs, ja gadījusies ceļa pārslodze vai pat trauma, ir nestabilitātes sajūta celī, ceļa nodilums, meniska plīsums vai osteoartrīts, kā arī citu saslimšanu izraisītas sāpes. Tas ir ērts, perfekti pieguļ un pieejams dažādos izmēros. Atliek vien izvēlēties sev piemērotāko! Vairāk informācijas mājaslapā: navlaikasapem.lv.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes