PERFEKTS PĀRDEVĒJS sadarbībā ar konditoreju “Bitīte”

PERFEKTS PĀRDEVĒJS sadarbībā ar konditoreju “Bitīte”

11.11.2019

No 11. līdz 15. novembrim ap plkst. 8:15 Radio SWH Rīta šovā TIK TIK TIK konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā konditoreju “Bitīte”.

Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!

Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.

***

Konditorejā “Bitīte” no vissvaigākajiem un kvalitatīvākajiem produktiem pašu rokām tiek radītas kārdinošas kūciņas un citi labumi, ko baudīt gan uz vietas kafejnīcās tirdzniecības centrā “Spice” un Jūrmalā Jomas ielā, gan pasūtīt, izmantojot “Wolt”. Konditoreja pieņem individuālos pasūtījumus – īpaši jums radītas svētku tortes, dāvanu komplektus, ar ko iepriecināt, dodoties ciemos, vai arī izmantot kā gardas korporatīvās dāvanas. “Bitīte” sarūpēs saldumu galdu Jūsu rīkotos pasākumos, vai arī sarīkos Jums skaistus svētkus pie sevis Jūrmalā, kur viena no telpām radīta pašiem jaunākajiem saldummīļiem. “Bitīte” ir ģimenēm draudzīgs uzņēmums, kura kafejnīcās labi jutīsies gan pieaugušie, gan bērni. Vairāk informācijas: cafebitite.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes