Tās tik ir emocijas! sadarbībā ar “Teātris ir visur Kuldīgā”

Tās tik ir emocijas! sadarbībā ar “Teātris ir visur Kuldīgā”

03.10.2019

No 7. līdz 11. oktobrim Radio SWH rīta šovā Tik Tik Tik ap pulksten 9:15 kopā ar klausītājiem spēlēsim spēli “Tās tik ir emocijas”!

Spēles pamatā ir vēlme rosināt klausītājus izbaudīt visneiedomājamākās emociju gammas – turklāt asprātīgā manierē. Proti, no plašās emociju skalas Kaspars un Sanda katru rītu izlozē vienu emociju. Klausītāju uzdevums ir tās dienas sentenci ierunāt pēc iespējas pārliecināti garlaicīgā vai seksīgi atbildīgā manierē (lai arī kāda būtu attiecīgās dienas emocija), un nosūtīt ar whatsapp balss īsziņas palīdzību. Pēc tam dīdžeji atskaņo tās ēterā un nolemj, kuram dienas uzdevums ir veicies vislabāk. Tam arī tiek dienas balva.

***

“Tās tik ir emocijas!” sadarbībā ar Starptautisko skatuves mākslas festivālu “Teātris ir visur Kuldīgā”.

Šī gada 19. un 20. oktobrī, jau ceturto gadu pēc kārtas Starptautiskais skatuves mākslas festivāls “Teātris ir visur Kuldīgā”, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā interesantu, izglītojošu un aizraujošu kultūras pieredzi.

Festivālam arvien tiek piesaistīti jauni mākslinieki, vienlaikus turpinot draudzīgas saites ar festivāla ilggadējiem draugiem. Teātra trupa KVADRIFRONS, Liepājas Leļļu teātris, Izrāžu apvienība “Panna” un horeogrāfe Olga Zitluhina festivāla programmā ienesīs jaunas un ilgi gaidītas vēsmas.

Savukārt skatuves mākslas tradīcijas Kuldīgas pilsētvidē turpinās Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, Latvijas Leļļu teātris, Mary Zhang “Kaligrāfijas skola”, Sarmītes Eidukas punktiņmandalu meistarklase un Latvijas Kultūras akadēmijas “Kino nakts”.

Plašāk: tivk.lv un Facebook pasākumi “Teātris Ir Visur Kuldīgā 2019”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes