“Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar KSENUKAI

“Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar KSENUKAI

05.08.2019

No 5. līdz 9. augustam ap plkst. 9:15 Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar KSENUKAI.

Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!
Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.

***

KSenukai lojalitātes kartes ik dienas sniedz dažādas priekšrocības un prioritātes – atlaides, pakalpojumus klientiem, īpašus piedāvājumus un citus bonusus.

Augustā jaunajiem kartes īpašniekiem K SENUKAI piedāvā īpašu loteriju:
Ja esi privātpersona, tad reģistrējies Jaunā mājokļa jeb Atlaižu kartei, aizpildi anketu K SENUKAI veikala informācijas centrā, vai piesaki karti www.ksenukaipro.lv un laimē savam mājoklim jumta segumu un jumta seguma uzklāšanai nepieciešamos papildu materiālus 5000 EUR vērtībā no RUUKKI.

Savukārt, ja esi meistars, tad reģistrējies “Procenter” kartei, aizpildi anketu veikala informācijas centrā vai piesaki karti www.ksenukaipro.lv un laimē K SENUKAI materiālus – santehnikas preces, elektrības preces vai apdares materiālus 1500 EUR vērtībā.

Atgādinām, ka:
= PROcentra karte ir karte meistariem un kartei var pieteikties un to saņemt KSenukai veikalos tās personas, kas ikdienā strādā kā elektriķi, santehniķi, apdares meistari.

= Jaunā mājokļa jeb Atlaižu karte ir paredzēta tām privātpersonām, kas būvē māju, remontē dzīvokli, iegādājas savu mājokli, un regulāri pērk celtniecības, remonta, apdares un citas preces.
Katras dienas uzvarētājs balvā saņem 50 EUR dāvanu karti no KSenukai.

https://www.ksenukai.lv/


Aktualitātes