Līgo apdziedāšanās sadarbībā ar Bosca

Līgo apdziedāšanās sadarbībā ar Bosca

14.06.2019

Līgo ir svētki, kur jautrība sit visaugstāko vilni. Kopā būšana, lēkšana pāri ugunskuram, dziedāšana, papardes zieds, cīņa ar odiem, un, protams, savstarpējā apdziedāšanās, lai demonstrētu savu asprātību un iemantotu apkārtējo atzinību.

No 17.-21. jūnijam katru rītu ap plkst. 10.20 Radio SWH rīta šovā pretnostatīsim divus klausītājus, kuri viens otru mēģinās pārspēt radio apdziedāšanās freestyle-betlā. Divi klausītāji ēterā izsaka viens par otru asprātīgas divrindes vai četrrindes. Uzvar tas, kuram tas izdodas pēc dīdžeju domām asprātīgāk, vai tas, kuram vēl ir ko teikt, kamēr otram beidzas pantiņi.

Konkursa uzvarētājs katru dienu dāvanā saņems 12 pudeles Bezalkoholisko dzirkstošo vīnu Bosca un Līgo naktij īpaši noderīgu pledu.

***

Konkurss sadarbībā ar Bosca.

Jaunums Latvijā! Bosca burbuļu prieks bez alkohola.
Bosca bezalkoholisko dzirkstošo vīnu gan baltu, gan rozā var pasniegt arī ar ledu un ogām. Tas brīnišķīgi saderēs ar salātiem, sieru un visiem Līgo svētku ēdieniem.
Saulains akāciju ziedu, medus un augļu aromāts, patīkami svaiga un dzirkstoša bezrūpības garša. Iepriecini sevi jau šodien!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes