STĀSTU LABORATORIJA sadarbībā ar AHHAA zinātnes centru

STĀSTU LABORATORIJA sadarbībā ar AHHAA zinātnes centru

24.05.2019

Vai stāstus radīt ir grūti?
Labus, noteikti! Taču tas grūtums paliek stipri vieglāks, ja improvizē un neuztraucas par to, ko citi par Tavu stāstu padomās.
No 27. līdz 31. maijam ap plkst. 8.15 “Stāstu laboratorijā” Kaspars un Sanda kopā ar klausītāju, dramatiskas, liriskas vai ļoti lietderīgas mūzikas pavadījumā radīs stāstus, kurus neviens nespēs atkārtot.
Katras dienas radošākā stāsta autoram ģimenes ieejas karte AHHAA zinātnes centrā, kā arī paciņa ar kosmonautu saldējumu.

***

Konkursu piedāvā AHHAA zinātnes centrs:
AHHAA zinātnes centrs Tartu aicina doties kosmosa izpētes ceļojumā un atklāt visuma noslēpumus jaunajā izstādē “Ahhaa, skrējiens kosmosā!”. Tajā varēs apskatīt dažādus raķešu modeļus, īstu “Sputnik” mākslīgo pavadoni, kosmonautu tērpus, kā arī citus aizraujošus kosmosa zinātnes eksponātus.

AHHAA zinātnes centrs gaida visu vecumu zinātkārus prātus – gan ģimenes ar maziem bērniem, gan skolēnus, studentus un seniorus. AHHAA pastāvīgajā ekspozīcijā ir vairāk nekā 170 eksponātu – tos ir iespējams aptaustīt un izmēģināt. Tāpat arī apmeklētāji var vērot zinātnes teātri, piedalīties radošajās darbnīcās un apmeklēt planetāriju. Divreiz gadā AHHAA zinātnes centrā tiek atklāta jauna tematiskā izstāde.

Tiekamies AHHAA zinātnes centrā!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes