Esi kā Anatolijs!

Esi kā Anatolijs!

03.05.2019

No 6. – 10.maijam Rīta šovā “Tik Tik Tik” kokurss “Esi kā Anatolijs!” sadarbībā ar būvmateriālu internetveikalu Bau24.lv

Sazvani ēteru, noklausies Anatolija Kreipāna komentāru kādas konkrētas hokeja spēles epizodei, turpini to un laimē 50 eur dāvanu karti no būvmateriālu internetveikala Bau24.lv!

 

Bau24 darbinieku komanda strādā būvniecības nozarē vairāk kā 10 gadus un spēj konsultēt un ieteikt klientam tieši to, kas ir nepieciešams, netērējot lieki laiku un līdzekļus par nevajadzīgiem un nekvalitatīviem materiāliem.

Katrs Bau24 klients tiek apkalpots indivuduāli, īpaši izvērtējot to vajadzības un nepieciešamības gadījumā tiek veikti nepieciešamo materiālu aprēķini.

Bau24 veikals/noliktava atrodas Rīgā, Ganību dambī 7a. Ērti piebraukt, plaša autostāvieta. Pēc klientu pieprasījuma komplektē pasūtījumus jau iepriekš, lai ietaupītu klientu laiku. Piegādes tiek veiktas pa visu Latviju.

Savukārt ja plāno būvmateriālus iegādāties neizejot no mājas, to vari darīt bau24 interneta veikalā www.bau24.lv.

Bau24 iesaka izvēlētiesBaumit produkciju veselīga mājokļa izveidei:
Būvmateriālu ražotājs Baumit ražo siltumizolācijas sistēmas, fasādes un iekštelpu apdares materiālus. Baumit termoizolācijas sistēma ne tikai būtiski uzlabo ēkas energoefektivitāti, bet arī padara sienas patīkami siltas ziemā un tīkami vēsas vasarā. Baumit apmetums nodrošina aizsardzību pret straujām mitruma maiņām, nodrošinot konstantu mitruma līmeni un veselīgu iekštelpu vidi.

Tikai būvējot veselīgi, varam dzīvot veselīgā vidē!

www.bau24.lv 

www.baumit.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes