CSDD un BALTA konkurss “Drošā telpa”

CSDD un BALTA konkurss “Drošā telpa”

04.05.2019

Satiksmē droša telpa, apdzenot velobraucēju, ir vismaz viens metrs, bet arī citās ikdienas situācijās ir svarīgi ievērot drošu telpu! Ikdienā mums katram ir nepieciešama sava personiskā zona jeb drošā telpa. Ja tā tiek pārkāpta – jūtamies neērti un rodas konfliktsituācijas.

Tāpat ir arī satiksmē – katram braucējam, vai tas ir uz velo vai brauc ar auto, ir sava drošā telpa. Ceļu satiksmes drošības kampaņa “Tuvāk nē!” atgādina, ka droša telpa, lai izvairītos no bīstamām situācijā uz ceļa ir vismaz viens metrs pilsētā un pusotrs metrs ārpus tās!

Drošas telpas ievērošana noder arī ārpus satiksmes. Tāpēc Ceļu satiksmes drošības direkcija kopā ar apdrošināšanas kompāniju Balta izaicina ikvienu dalīties ar saviem ieteikumiem kurās vietās un situācijās būtu jānosaka droša telpa – veikalā, sabiedriskajā transportā vai randiņā.

Katru dienu interesantākā ieteikuma autors saņems BALTA apdrošināšanas dāvanu karti 50 EUR vērtībā, savukārt nedēļas labāka ieteikuma autors varēs izbaudīt reālam sacīkšu auto līdzvērtīgu braukšanas pieredzi Biķernieku trases autosporta simulatorā*.

Vārds   
E-pasts   
Tālrunis   
Ieteikums 
 
 


* Biķernieku trases simulators ir pirmais profesionālais braukšanas simulators Baltijā, kas ir piemērots gan pilsētas braucējiem, gan profesionāliem autosportistiem. Ar tā palīdzību iespējams simulēt precīzas braukšanas izjūtas un trenēt braukšanas iemaņas. Katram interesentam ir iespēja ar simulatoru izmēģināt dažādas autosporta disciplīnas – autošoseju, ralliju, rallijkrosu un driftu vairāk nekā 100 pasaulē zināmās sacīkšu trasēs, tai skaitā arī Biķernieku trasi. Brauciens simulatorā katram tiek pielāgots individuāli, atkarībā no vadītāja sagatavotības līmeņa un nodrošina praktiski identiskus apstākļus kādi tie būtu reālā sacīkšu automašīnā.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes