21.maijs. Balcers: Būtu ideāli, ja valstsvienību turpinātu vadīt Bobs Hārtlijs

21.maijs. Balcers: Būtu ideāli, ja valstsvienību turpinātu vadīt Bobs Hārtlijs

21.05.2019

Pēc Pasaules čempionāta pēdējās spēles, kurā ar 4:1 tika pārspēta Norvēģija, Latvijas izlases uzbrucējs atzina, ka šajā turnīrā uzdevums bija sasniegt ceturtdaļfinālu, jo pērn tajā izdevās iekļūt. “No otras puses, mēs nocīnījāmies un parādījām, ka esam laba komanda, ka varam spēlēt interesantu hokeju. Tā kā ir lietas, ko var paņemt uz nākošo gadu un lietas, pie kurām jāpiestrādā, bet domāju, ka mēs ar katru gadu spēlējam arvien labāk,” sacīja Balcers. Viņa ieskatā izlasei vislielākās iespējas “ieķerties rezultātā” bija pret Krieviju un priekšpēdējā mačā bija iespēja uzvarēt Zviedriju. Tiesa gan pēc Šveices zaudējuma Čehijai uzvara ar vienu vārtu pārsvaru pār zviedriem Latvijai vietu ceturtdaļfinālā vienalga nebūtu devusi.

No komandas biedriem viņš izcēla Teodora Bļugera sniegumu: “Man liekas, viņš katrā iemetienā bija laukumā un labi spēlēja aizsardzībā. Viņš dara “melno darbu”. Varbūt viņam statistika nav tik laba, nebija tik daudz punktu, bet viņš komandā bija ļoti vajadzīgs spēlētājs.”

Balcers arī izteicās, ka būtu ideāli, ja valstsvienību turpinātu vadīt Bobs Hārtlijs: “Man šis ir otrais čempionāts un man šķiet, ka vis ir labi. Mēs arī labi spēlējam, un būtu tikai labi, ja viņš paliktu.”

Pēc sezonas beigām hokejists dosies uz Norvēģiju, pāris nedēļas atpūtīsies un atkal sāks trenēties. Iespējams, uz kādu nedēļu Balcers iegriezīsies arī dzimtajā Liepājā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes