Vai tu māki metru?

Vai tu māki metru?

26.04.2019

CSDD kampaņas “Tuvāk nē” ietvaros, šonedēļ, darba dienās ap plkst. 9:15 Rīta šovā Tik Tik Tik kopā radīsim ieteikumus – kā, esot pie stūres, novērtēt 1 metra attālumu jeb drošu intervālu, braucot garām velosipēdistam.

Uz ielām arvien aktīvāk parādās velobraucēji, kas visiem satiksmes dalībniekiem liek trenēt modrību, lai, veicot apdzīšanu, ievērotu drošu attālumu un neradītu neērtas vai pat bīstamas situācijas.

Kāds ir šis drošais attālums? Vismaz viens metrs pilsētā un pusotrs metrs ārpus tās!

Ikdienā, sēžot pie auto stūres, nav nemaz nav tik viegli novērtēt vai, braucot garām velobraucējam, ir ievērots vismaz viena metra attālums. Tāpēc Ceļu satiksmes drošības direkcija kopā ar degvielas uzpildes staciju Circle-K aicina ikvienu dalīties ar saviem ieteikumiem jeb praktiskiem paņēmieniem, kā ērtāk “nomērīt” viena metra intervālu, apbraucot velobraucēju. Lauz netikumus, nevis kaulus!

Katru dienu labākā ieteikuma autors saņems 50.00 eiro dāvanu karti no Circle-K, savukārt nedēļas labāka padoma autors varēs pārbaudīt savas braukšanas prasmes Biķernieku trases autosporta simulatorā*.

 

Atsūti savu ieteikumu!

Vārds   
E-pasts   
Tālrunis   
Ieteikums 
 
 


* Biķernieku trases simulators ir pirmais profesionālais braukšanas simulators Baltijā, kas ir piemērots gan pilsētas braucējiem, gan profesionāliem autosportistiem. Ar tā palīdzību iespējams simulēt precīzas braukšanas izjūtas un trenēt braukšanas iemaņas. Katram interesentam ir iespēja ar simulatoru izmēģināt dažādas autosporta disciplīnas – autošoseju, ralliju, rallijkrosu un driftu vairāk nekā 100 pasaulē zināmās sacīkšu trasēs, tai skaitā arī Biķernieku trasi. Brauciens simulatorā katram tiek pielāgots individuāli, atkarībā no vadītāja sagatavotības līmeņa un nodrošina praktiski identiskus apstākļus kādi tie būtu reālā sacīkšu automašīnā.
 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes