Perfekts pardevējs sadarbībā ar Cedral

Perfekts pardevējs sadarbībā ar Cedral

12.04.2019

No 15. līdz 18. aprīlim ap plkst. 7:40 Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar Cedral.
Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!
Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.
Katras dienas perfektākais pārdevējs balvā iegūst mugursomu.

***

Pateicoties Cedral šķiedrcementa fasādes dēļu dabīgajam koka izskatam un vismaz 50 gadu paredzamajam kalpošanas laikam, Cedral ir viens no izturīgākajiem fasādes materiāliem.
Cedral dēļi nav regulāri jāpārkrāso, tie nepūst un nezaudē savu pievilcību.
Cedral ir lieliska alternatīva koka, PVC un apmestajām fasādēm.
Apmeklē cedral.lv mājaslapu un pasūti bezmaksas paraudziņus jau šodien.
Lai kāds arī būtu jūsu stils – moderns, klasisks, laikmetīgs, eklektisks – ar „Cedral” varat radīt savas sapņu mājas. Ļaujiet fantāzijai spēlēties ar bezgalīgajām dizaina iespējām!
www.cedral.lv

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes