Jēdzīga dāvana

Jēdzīga dāvana

05.04.2019

Sadarbībā ar BALTA, šonedēļ, rīta šovā TIK TIK TIK ap 9:15 piedalies konkursā JĒDZĪGA DĀVANA! Pastāsti par nejēdzīgāko dāvanu, ko līdz šim esi saņēmis, un ko ar to iesāki.

Katru dienu oriģinālākā stāsta autors saņems patiešām jēdzīgu dāvanu – BALTA mājokļa apdrošināšanas dāvanu karti 50 EUR vērtībā kopā ar foršu palmu!

***

Vai arī Tev ir gadījies, ka tūlīt jāiet ciemos, bet nezini, ko dāvināt?

Tagad Tev ir iespēja iegādāties kaut ko tiešām jēdzīgu – dāvanu karti, kas apdrošina mājokli! Tas ir jauns risinājums noderīgai dāvanai, kuru jau šodien vari iegādāties RIMI veikalos, BALTA klientu apkalpošanas vietās un giftcard.lv.

Vēl vairāk – varēsi nelauzīt galvu arī par to, kādus ziedus izvēlēties, jo dāvanu kartei komplektā saņemsi arī foršu palmu! Vairāk informācijas balta.lv.

BALTA – saglabā optimismu!

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Jankk
4 gadi

Vidusskolas laikos draugi mēdza samest naudu kopā, lai pa visiem varētu ko lādzīgu uzdāvināt. Tuvojās mana dzimšanas diena. Priecīgs! …domās jau prātoju ko tādu foršu draugi izdomājuši uzdāvināt… Neteikšu, ka biju sajūsmā dāvanā saņēmot stringus. Turklāt tie bija izmēru par mazu!! Lieki teikt, ka tie uz pasūtījuma bija jānodemonstrē visiem 🙂 Un otra dāvana bija arbūzs kurš pildīts ar šņabi…taču izrādās arbūzs sabojājies…un līdz ar to visa labā manta arī vējā…
Tā nu mani iepriecināja.


Aktualitātes