Perfekts pārdevējs sadarbībā ar Hesburger

Perfekts pārdevējs sadarbībā ar Hesburger

11.03.2019

No 11. līdz 15. martam Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 7:45 konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar Hesburger.

Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!

Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.

Katras dienas perfektākais pārdevējs iegūst EUR 30,- dāvanu karti no Hesburger.

 

 

Marta īpašajā piedāvājumā – Meksikāņu burgers!

Liels garšīgs burgers ar lieliskām meksikāņu virtuves piedevām! Pikants avokado biezenis, načos čipsi, 100% liellopa gaļas kotlete, pikanta maizīte, halapenjo, tomāti un garšīga Hesburger čili majonēze…… mmm, – izklausās un garšo IZCILI!

Darba dienās no restorāna atvēršanas līdz 11:00 piedāvājam daudzveidīgu brokastu ēdienkarti!

Brokastu sortiments sastāv no sešiem ēdieniem, kas piemēroti dažādām gaumēm – karstās sviestmaizes, burgeri un brokastu tortilja, kartupeļu plācenīši, musli ar zemenēm un jogurtu un protams, rīta kafija vai tēja.

Jaunums desertu mīļotājiem!

Tagad Hesburger desertu piedāvajumā arī gardi virtuļi!

Piena šokolādes vai baltās šokolādes virtulis un kafija tikai 1 eiro!

Vai Tu jau lieto Hesburger aplikāciju? Ar Hesburger aplikāciju veic pasūtījumu iepriekš un saņem uzreiz, ierodoties restorānā! Kā arī saņem savā viedtālrunī leģendāros Hesburger kuponus!

Hesburger zina, cik svarīga ir pirmā darba pieredze – tā veido pārliecību par sevi un savām prasmēm un dod mudinājumu tālākām darba gaitām. Tas ir solis, kas jāsper ikvienam!

Darba pieredzi prasa vai katrā darba sludinājumā. Bet kur to iegūt? Hesburger aicina – Nav darba pieredzes? Iegūsti to pie mums!

Tu iegūsi vērtīgas darba iemaņas, kas noderēs visu dzīvi!

Uzņēmums ciena darbinieku hobijus, kaislības un vēlmi mācīties, tāpēc piedāvā elastīgu darba grafiku, pielāgojot to darbinieka plāniem.

Tev nav jābūt profesionālām iemaņām, lai strādātu Hesburger restorānā – nepieciešamās apmācības nodrošinās un parūpēsies, lai kļūsti par virtuozu restorāna virtuvē un attīsti komunikācijas spējas darbā ar klientiem! Ja vēlies uzzināt vairāk, apmeklē Hesburger mājaslapu – www.hesburger.lv  – sadaļu “Darbs”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes