Ar dziesmu par dzīvi – Karīna Račko

Ar dziesmu par dzīvi – Karīna Račko

13.03.2019

15. marta raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Jāņa Šipkēvica sarunu ar rakstnieci, apgāda “Zvaigzne ABC” un žurnāla “Imperfekt” autori, zobārsti un Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēju Karīnu Račko.

Doctor of Dental Surgery grāda īpašniece Karīna Račko ir Latvijas populārākā jaunā rakstniece, kuras romantiski erotiskie romāni “Saplēstās mežģīnes”, “Debesis pelnos” un “Samaitātā” izraisījuši sensāciju sabiedrībā, iekarojuši neskaitāmu lasītāju simpātijas un kļuvuši par bestselleriem, līdz pat 15 reizēm pārsniedzot latviešu daiļliteratūras grāmatu vidējo tirāžu.

“Sekss ir cilvēka psiholoģijas spogulis,” uzskata Karīna Račko. “Savos darbos gan varoņu rakstura īpašības un psiholoģisko portretu, gan iekšējos un ārējos konfliktus, traumas un ilgas cenšos pakāpeniski atklāt caur seksualitātes prizmu.”

 

 

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Jūlija
5 gadi

Parasti Jūsu grāmatas top diezgan īsā laika periodā – tikai pusgada laikā. Lai to paveiktu, ļoti saplūstat ar galvenajiem varoņiem un izdzīvojat viņu likteņus. Kā tas ietekmē Jūs ģimenes dzīvi un bērna audzināšanu?

Jūlija
5 gadi

Zigmunds Freids ir ļoti daudz pētījis seksualitāti un tās saikni ar cilvēka psiholoģiju un zemapziņu. Jūsu darbos varoņu raksturi, iekšējie konflikti atklājas caur seksualitātes prizmu. Vai savu grāmatu sižetam iedvesmojāties no Freida un citu pazīstamu domātāju viedokļiem?


Aktualitātes