“Tās tik ir emocijas!” sadarbībā ar Gastro Pub Duvel’s

“Tās tik ir emocijas!” sadarbībā ar Gastro Pub Duvel’s

01.02.2019

No 4. līdz 8. februārim rīta šovā Tik Tik Tik ap pulksten 9:15 kopā ar klausītājiem spēlēsim spēli “Tās tik ir emocijas”!

Spēles pamatā ir vēlme rosināt klausītājus izbaudīt visneiedomājamākās emociju gammas – turklāt asprātīgā manierē. Proti, no plašās emociju skalas Kaspars un Sanda katru rītu izlozē vienu emociju. Klausītāju uzdevums ir tās dienas sentenci ierunāt pēc iespējas pārliecināti garlaicīgā vai seksīgi atbildīgā manierē (lai arī kāda būtu attiecīgās dienas emocija), un nosūtīt ar whatsapp balss īsziņas palīdzību. Pēcāk dīdžeji atskaņo tās ēterā un nolemj, kuram dienas uzdevums ir veicies vislabāk. Tam arī tiek dienas balva.

“Tās tik ir emocijas!” sadarbībā ar Gastro Pub Duvel’s.

 

Gastrobārs veidots eleganta kroga stilā – galvenajā zālē plašs bārs, visapkārt tumškoka apdare un beļģu krogu atribūtika, kas neuzbāzīgi mudina uz glāzi laba alus, uzkodām, steiku vai mīdijām.
2017.gadā vienā no vecpilsētas vēsturiskajām ēkām ar kaķi uz jumta, ko tā ir iemīlējuši apskatei tūristi, savu darbību ir uzsācis jauns beļģu virtuves restorāns ”Gastro Pub Duvel’s”. Neskatoties uz savu neilgo darba laiku, to jau ir iemīlējuši gan rīdzinieki, gan galvaspilsētas viesi.
”Duvel’s Pub” sevi ir rekomendējis kā restorānu ar kvalitatīvu virtuvi, skaistu ēdienu noformēšanu, saskaņotu profesionālu darbu un, protams, ar plašu izlejamo alu sortimentu, ko ”Duvel’s Pub” piedāvā saviem viesiem no labākajām alus darītavām Beļģijā, Vācijā un Francijā. Jums tiks piedāvāts vairāk nekā 18 veidu izlejamā alus, un īstiem cienītājiem pieejami vairāk nekā 150 veidu pudeļu alus.
Restorāna komandas vadībā ir šefpavārs Andrejs Kudravecs, kuram ir liela darba pieredze labākajos Rīgas un Eiropas restorānos. Viņam vienmēr atradīsies kas īpašs, ko piedāvāt pat pašiem izvēlīgākajiem viesiem. ”Duvel’s Pub” ir plaša ēdienkarte ar dažnedažādākajiem ēdieniem no gaļas un zivs, jūras veltēm, ēdieniem uz grila, burgeriem un izsmalcinātām uzkodām.

Edienkartē – Mīdijas, BBQ Ribiņas, Dažnedažādas alus uzkodas, Steiki, Pica
Katrs var atrast sev ko tīkamu.
Profesionāla apkalpošana
Lieliska atmosfēra
Vasarā viena no lielākajām terasēm Vecrīgā

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes