Es saku, tu saki sadarbībā ar Vizionette

Es saku, tu saki sadarbībā ar Vizionette

21.01.2019

Šonedēļ spēlējamies ar diviem klausītājiem. Katram no viņiem tiek 3 uzdevumi, kur mēs sakām kādu vārdu, un klausītājam ir jāspēj pateikt loģisks, vai tieši pretēji – gaužām neloģisks, bet asprātīgs turpinājums. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.

Katras dienas uzvarētājam – dāvanu karte 50 Eur vērtībā no VIZIONETTE veikala.

 

Arī optikas nozare modernizējas un digitalizējas, tāpēc pirmā Latvijas kapitāla optikas veikalu ķēde Pasaules Optika kļūst par 21.gas.optiku VIZIONETTE. Šajā gadā durvis klientiem vērs pirmie divi VIZIONETTE veikali – jau atvērts pirmais veikals t/c Domina Shopping un Galerija Centrs tiks atvērts rudenī.

Redzes pārbaude VIZIONETTE tiek veikta ar pasaulē modernāko aparatūru, kā arī savas īstās brilles palīdzēs atrast vairāk kā 1200 briļļu ietvaru, kas ir divas reizes vairāk kā esošajos Pasaules Optikas salonos. Dizaineru zīmolu cienītājiem VIZIONETTE pieejami jaunākie modeļi no Milānas un Parīzes kolekcijām.

Acu atslodzei un relaksācijai VIZIONETTE pieejama unikāla SPA zona ar acu masāžas ierīci. Tāpat optikas salonā pieejama dari pats zona, kur pats klients ērti varēs saskrūvēt un notīrīt savas brilles ar ultraskaņu un darīt citas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes.

VIZIONETTE, 21.gadsimta optika.
Inovācijas, stils, redzes aprūpe.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes