Visi Kopā – Randevs Diass

Visi Kopā – Randevs Diass

14.12.2018

Piektdien, 14. decembrī, raidījumā VISI KOPĀ pie Andra Freidenfelda un Evijas Gulbes viesosies Randevs Diass no Šrilankas.

Randevs strādā Rīgas Biznesa skolā. Viņš ir IT vadītājs un augstskolas lektors. Randeva izglītība apguvis Biznesa un IT jomās.

Par sevi viņš stāsta: „Esmu Latvijā kopš 2002.gada. Mana ceļojuma mērķis bija studijas. Tā kā ierados decembrī, atceros aukstumu, sniegu un īsas dienas. Nākot pavasarim, pamazām iepazinos ar cilvēkiem, dibināju kontaktus, un tieši viņi palīdzēja padarīt dzīvi Latvijā krāsaināku un interesantāku. Šrilankas diaspora šeit ir niecīga. Manuprāt mazāks par 20. Pārsvarā tie ir studenti. Manā paziņu lokā pārsvarā ir latvieši.”

Latviju un latviešus Randevs raksturo sekojoši: „Sākumā Latvieši nelabprāt iesaistās sarunās. Bet pēc iepazīšanās, viņi atveras un tad diskusijas paliek sirsnīgas un interesantas. Pierast dzīvei Latvijā ir salīdzinoši vienkārši. Galvenais ir valoda, jo tā veicina integrāciju sabiedrībā, un līdz ar to dzīve paliek vieglāka.”

Raidījuma ieraksts:

 

Raidījumu cikls “Visi kopā” ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes