Visi Kopā – Raluca Dabici

Visi Kopā – Raluca Dabici

21.12.2018

Šo piektdien, 21. decembrī, raidījumā VISI KOPĀ pie Andra Freidenfelda un Evijas Gulbes viesosies Raluca Dabici no Rumānijas.

Esmu Latvijā jau 6 gadus. Vīrs ir latvietis un satikāmies Francija. Viņš gribēja atbraukt atpakaļ uz Latviju, un es pievienojos. Atbraucu jūlija beigās un 2012. augusta sākuma sāku jau strādāt Latvijā. Strādāju IT jomā.

Pirms tam biju pāris reizes. Katrā reizē bija ļoti labs laiks, silts un saulains. Apmeklēju Rīgu un Jūrmalu un, protams, ka patika. Kas varētu būt labāks par Jūrmalu, kad ir silts un saulains. Pašlaik dzīvojam Jūrmalā un saprotu, ka varētu būt arī garas dienas bez saules, bet tik un tā Jūrmala ir skaista.

Man liekas, ka latvieši ir mazrunīgi un nenāk pretī, loti daudz jāpajautā uz visam pusēm, lai kaut ko uzzinātu. Bet es uzskatu, ka tas ir tāpēc, ka viņi ir loti mierīgi cilvēki un nemēdz par ko daudz runāt. Bet tajā pašā laikā būt mierīgam, es uzskatu, ka ir viena no labām īpašībām latviešiem.

Raidījuma ieraksts:

 

Raidījumu cikls “Visi kopā” ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Andris
5 gadi

labs raidījums, tikai nevajadzētu jautāt: Vai domājat palikt?”Manuprāt netaktiski. Jauka meitene, un tik labi prot laviski, lai gan vīrs nav pārāk foršs, ja viņai vajadzēja līgt latv.val.skolotāju


Aktualitātes