“Kas Kopīgs?” sadarbībā ar restorānu tīklu Hesburger

“Kas Kopīgs?” sadarbībā ar restorānu tīklu Hesburger

09.11.2018

Viss šajā pasaulē ir sasvstarpēji saistīts kaut gan bieži vien mums pašiem tā nešķiet. Radio spēlē “Kas Kopīgs” starp diviem savstarpēji dažādiem, nejauši izvēlētiem priekšmetiem meklēsim to kopīgo, smieklīgo un radošo. Piemēram, īlens un dzenis – abiem tuvus ir koks. Balvās – Hesburger dāvanu kartes 30 EUR vērtībā!

Hesburger novembra jaunums – XL bekona-siera burgers par 1,90€!
Kraukšķīgs bekons, sulīga 100% liellopu gaļa, marineti gurķīši, “Čederas siers”, bagātināts ar slaveno Hesburger gurķu majonēzi.
Darba dienās no restorāna atvēršanas līdz 11:00 piedāvājam daudzveidīgu brokastu ēdienkarti! Brokastu sortiments sastāv no sešiem ēdieniem, kas piemēroti dažādām gaumēm – karstās sviestmaizes, burgeri un brokastu tortilja, kartupeļu plācenīši, musli ar zemenēm un jogurtu un protams, rīta kafija vai tēja.
No 10:00 līdz 11:00 ”Laimīgā kafijas stunda”, kafija tikai par EUR 0,40!
Vai Tu jau lieto Hesburger aplikāciju? Ar Hesburger aplikāciju veic pasūtījumu iepriekš un saņem uzreiz, ierodoties restorānā! Kā arī saņem savā viedtālrunī leģendāros Hesburger kuponus!

Hesburger zina, cik svarīga ir pirmā darba pieredze – tā veido pārliecību par sevi un savām prasmēm un dod mudinājumu tālākām darba gaitām. Tas ir solis, kas jāsper ikvienam!
Darba pieredzi prasa vai katrā darba sludinājumā. Bet kur to iegūt? Hesburger aicina – Nav darba pieredzes? Iegūsti to pie mums!
Tu iegūsi vērtīgas darba iemaņas, kas noderēs visu dzīvi!
Uzņēmums ciena darbinieku hobijus, kaislības un vēlmi mācīties, tāpēc piedāvā elastīgu darba grafiku, pielāgojot to darbinieka plāniem.
Tev nav jābūt profesionālām iemaņām, lai strādātu Hesburger restorānā – nepieciešamās apmācības nodrošinās un parūpēsies, lai kļūsti par virtuozu restorāna virtuvē un attīsti komunikācijas spējas darbā ar klientiem!
Ja vēlies uzzināt vairāk, apmeklē Hesburger mājaslapu – www.hesburger.lv – sadaļu “Darbs”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes