“Uz priekšu vai atpakaļ?” sadarbībā ar Futura Gingka Biloba Plus

“Uz priekšu vai atpakaļ?” sadarbībā ar Futura Gingka Biloba Plus

21.10.2018

Katru rītu radio ēterā tiks atskaņoti 3 dažādu dziesmu fragmenti, kuru sākumā izskanēs viena dziesmas daļa, pēc tam otra.
Tavs uzdevums ir noteikti – vai dziesma ir “patīta” uz priekšu vai atpakaļ. Savas prognozes par visām 3 dziesmām, izmantojot bezmaksas SMS palīdzību, sūti uz ētera numuru. Piemēram – “atpakaļ, uz priekšu, uz priekšu”.
Katru dienu pareizās atbildes iesūtītājām balvā atmiņu un prāta spēju veicinošas balvas – Futura Ginkga Biloba Plus.
Lai atmiņa nepieviļ!

 

Futura Ginkgo Biloba Plus atmiņai un prāta spējām.
Divdaivu ginks ir viena no vecākajām koku sugām pasaulē. To uzskata par vienīgo dzīvo saikni starp augstākajiem un zemākajiem augiem.
Ķīnas medicīnā šo augu izmantoja jau sen- vairāk kā 300 gadus. Tas ir viens no visvairāk pētītajiem augiem pasaulē. Mūsdienās ginka ietekmi uz veselību ir pētījuši zinātnieki arī Eiropā. Ir pierādīts, ka divdaivu ginks uzlabo atmiņu un veicina asāku domāšanu, jo Ginka koka lapu ekstrakts palīdz saglabāt kognitīvās (izziņas) funkcijas, veicina normālas kardiovaskulārās un nervu sistēmas funkcijas.

Futura Ginka lapu ekstrakts būs lielisks palīgs studējošiem sesijas laikā, vai garīgā darba darītājiem, vai situācijās kad jāiegaumē daudz svarīgas informācijas.
Futūra Ginkgo Biloba Plus ir augstvērtīgs un atzīts dabas produkts Latvijā.

Futuras dabas vitamīni ir radīti balstoties uz jaunām un zināmām zināšanām par dabas veltēm. Dānijā ražotie Futuras produkti tirgū ir jau vairāk nekā 20 gadus, un šodien ir viens no lielākajiem uztura bagātinātāju ražotājiem. Futura sērija piedāvā visu, sākot no zivju eļļa, kalcija, ingveru, ķiplokiem, dzērvenēm un vēl daudz vairāk.

Uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes