Mēli var norīt! kopā ar ģimenes restorānu Hercogs

Mēli var norīt! kopā ar ģimenes restorānu Hercogs

27.10.2018

No 27. oktobra līdz 2. novembrim aicinām radio klausītājus pieteikt konkursam savas īpašās svinības, kurās vēlētos celt galdā ģimenes restorāna Hercogs gardo svinību mielastu!

Katru rītu ap pulksten 7:40 Radio SWH rīta šova TIK TIK TIK vadītāji, Sanda un Kaspars, pēc nejaušības principa sazvanīs kādu no klausītājiem, kurš būs pieteicis vēlmi svinēt svētkus, lai sirsnīgi parunātos un pajokotos par svinībām, banketu tradīcijām un par to, kas ir viņu iecienītākais ēdiens. Piektdien no visiem  sazvanītajiem pretendentiem izlozēsim vienu veiksmīgo, kuram viņa īpašajās svinībās dāvināsim iespēju baudīt ģmenes restorāna Hercogs gatavoto cienastu 250 eiro vērtībā.

Vārds   
E-pasts   
Tālrunis   
MANAS SVINĪBAS: 
 
 


 

Jau vairākus gadus Hercogs ir veiksmīgi attīstījis ģimenes restorāna konceptu un šobrīd darbojas 3 restorāni: Mārupē, Ķīpsalā un Mežaparkā. Drīzumā plānota jauna, liela restorāna atvēršana Ādažos.

Hercogs piedāvā internacionālu ēdienkarti ar izsmalcinātam uzkodām, pamatēdieniem un desertiem, kā arī pārdomātu vīna un kokteiļu karti. Īpaši ir padomāts par restorāna mazajiem apmeklētājiem, kuriem iekārtots bērnu spēļu stūrītis un piedāvāta bērnu ēdienkarte.

Darba dienās Hercogs piedāvā biznesa pusdienas, bet brīvdienās – “À la carte” brokastis Ķīpsalā un izslavēto svētdienas branču Mārupē. Regulāri tiek rīkoti gardēžu vakari, par ko aktuālo informāciju var atrast mūsu FB profilā.

 

Vislabākie banketi pēc Jūsu vēlmēm un iespējām!

Hercoga pieredzējusī komanda priecāsies apkalpot svinības Jūsu izvēlētā vietā. Tā var būt mājas ballīte, kurai sagatavojam uzkodas līdzņemšanai (sākot no 10 personām), kāzas, konferences vai arī plašs korporatīvs pasākums. Mums ir pieredze arī sevišķi lielu banketu apkalpošanā 500 personām un vairāk.
Mežaparka Hercoga konditoreja piedāvā arī izcilas kūkas un smalkmaizītes uz pasūtījumu!
​Piedāvājam dažādas universālās banketu ēdienkartes, bet, atbilstoši jūsu vēlmēm, varam veidot individuālu piedāvājumu.

Ar banketu uzkodu piedāvājumu var iepazīties mājaslapā: hercogi.lv/banketerija

Tur atrodamas pirkstiņuzkodas, salāti glāzītēs vai uz svara, uzkodu plates un deserti- kopā var izvelēties no gandrīz 100 pozīcijām un nokomplektēt sev vēlamo svinību galdu. Jāpasūta pa tālruni 29106538 vai e-pastu: info@hercogsm.lv vismaz 3 darba dienas pirms paredzētā pasākuma. Varam nodrošināt piegādi, apkalpošanu u.c.

www.hercogi.lv

 

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes