“Patiesība vai meli” sadarbībā ar PURMO

“Patiesība vai meli” sadarbībā ar PURMO

03.09.2018

No 3. līdz 7. septembrim Radio SWH rīta šovā “Tik Tik Tik” konkurss “Patiesība vai meli” sadarbībā ar PURMO! Zvani uz ēteru un sacenties ar citu zvanītāju. Tas, kurš labāk spēs atšķirt patiesību no meliem dienas balvā saņems “Kuršī” dāvanu karti EUR 50 vērtībā.

PURMO radiatori – tā ir kvalitāte ar desmit gadu garantiju!
Negaidi kamēr sāksi salt! Nomaini radiatorus jau tagad! PURMO radiatori apvieno jaunākās tehnoloģijas risinājumus ar izcilu dizainu, nodrošinot augstākās kvalitātes klimata komfortu un funkcionalitāti. Tikai būvniecības namos “Kurši” līdz 30.septembrim tevi gaida patīkams cenu piedāvājums no PURMO! Nomaini savus radiatorus un baudi siltu mājokli ziemā!
Viens no kvalitātes galvenajiem faktoriem ir garantija. Zīmols PURMO ir 100% pārliecināts par savu ražoto preču kvalitāti, jo kvalitātes nodrošināšanas programma visos ražošanas posmos rada augstu produkcijas standartu. PURMO ir viens no retajiem nozares uzņēmumiem, kas sniedz 10 gadu garantiju pret materiālu vai izgatavošanas defektu. Kā liecina pieredze ar PURMO radiatoriem, visticamāk, ka šī garantija tā arī nekad nebūs nepieciešama, bet ir taču patīkami apzināties, ka tāda ir!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes