“Ātrie jautājumi” sadarbībā ar Hesburger

“Ātrie jautājumi” sadarbībā ar Hesburger

10.09.2018

Ja mēs zinātu viens otra visslēptākās domas, Pasaule būtu daudz krāsaināka un drosmīgāka. Cik daudz gan mēs domājam un cik maz reizēm pasakām. Nemaz nerunājot par to, cik no tā visa vēl kāds arī saprot.

Ātrie jautājumi ir spēle, kas palīdzēs iepazīt cilvēku un viņa domas. Ātrums, spriedze, pavisam normāli, dīvaini un pat reizēm ļoti personiski jautājumi, uz kuriem spēles dalībniekiem jāatbild nekavējoties. Nav pat sekunde, lai padomātu. Nedrīkst teikt: “Es nezinu”, nedrīkst klusēt. Divi zvanītāji viens ar otru sacenšas par zibenīgākām un labākām atbildēm. Uzvarētājs saņem balvu, zaudētājs pārdzīvo. Katru dienu ap pulksten 7:45 izspēlējam dāvanu karti EUR 30,- vērtībā no Hesburger.

Īpašais piedāvājums septembrī: Florences burgers EUR 1,70!
Jaunas garšas bagātina Tavu pasauli! Jaunais Florences burgers piedāvā šādu iespēju. Starp maizītēm Tu vari izbaudīt sulīgu liellopa gaļas kotleti, garšīgu tomātu pesto, čedaras sieru, marinētus gurķīšus, sīpolus, tomātus, frillice salātus un slavenu Hesburger paprikas majonēzi!
Darba dienās no 8:00 līdz 11:00 piedāvājam daudzveidīgu brokastu ēdienkarti! Brokastu sortiments sastāv no sešiem ēdieniem, kas piemēroti dažādām gaumēm – karstās sviestmaizes, burgeri un brokastu tortilja, kartupeļu plācenīši, musli ar zemenēm un jogurtu un protams, rīta kafija vai tēja.
No 10:00 līdz 11:00 ”Laimīgā kafijas stunda”, kafija tikai par EUR 0,40!
Vai Tu jau lieto Hesburger aplikāciju? Ar Hesburger aplikāciju veic pasūtījumu iepriekš un saņem uzreiz, ierodoties restorānā! Kā arī saņem savā viedtālrunī leģendāros Hesburger kuponus!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes