“Liktenīgās olas” sadarbībā ar GEKA

“Liktenīgās olas” sadarbībā ar GEKA

16.03.2018

Konkurss “Liktenīgās olas” katru darba dienu no 19.03. līdz 23.03. 
Klausies Radio SWH, noklausies uzdevumu un piedalies!

Ļoti īpaša un oriģināla dāvana Lieldienāsstrausa ola ar individuālu gravējumu. Uzsaukums, kompliments, vēlējums vai bildinājums– tas lai paliek Tavā ziņā. Tu izdomā – mēs iegravēsim!
Strausa olas uz Lieldienām ir deficīts. Tās ir ļoti veselīgas, jo nesatur holesterīnu. Viena ola sver 1.5-2kg un ir līdzvērtīga 20 vistu olām. Sanāks kārtīga omlete labam draugu un kolēģu bariņam vai garda svētku torte.
Taču ola bez gravējuma ir vienkārša ola, tāpēc mēs Tev dodam iespēju to padarīt unikālu!

 

 

GEKA ir 100% Latvijas ģimenes uzņēmums ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi un ar četriem galvenajiem darbības virzieniem: apbalvojumiem, gravēšanu, druku un reprezentācijas lietām.
Uzņēmums ir vadošais apbalvojumu jomā Latvijā, kura klāstā ir vairāki desmiti kausu, dekoru, figūru, medaļu u.c. apbalvojumu. Uzņēmums izgatavo arī individuālas balvas īpašiem dzīves gadījumiem.
GEKAs klāstā ir vairākas gravēšanas iekārtas, pateicoties kurām gravējumu var veikt praktiski jebkurā materiālā – kokā, metālā, stiklā, akmenī, gumijā, keramikā, plastikātā, papīrā, kartonā – kā arī tādos materiālos kā, piemēram, ziedos, augos, riekstos, olās, augļos un citur, tādejādi dodot iespēju jebkuru – pat visvienkāršāko priekšmetu –padarīt īpašu.
GEKAi ir arī savs drukas centrs, kas dod iespēju apdrukāt principā jebkurus priekšmetus – gan uzņēmējdarbībā, gan sportā, gan skaistumkopšanā un mājās pielietojamos.
Un tas vēl nav viss – uzņēmums piedāvā arī dažāda veida un pielietojuma reprezentācijas priekšmetus, kuru lietošana padara ērtāku gan ikdienu, gan svētku dienas un pie viena reklamē jūs vai jūsu uzņēmumu.
Tas viss un vēl daudz kas cits mūsu mājas lapā un sociālajos tīkos.
Kontakttālrunis: 67454505, 26338539
E-pasts: geka@geka.lv
Adrese: Kalnciema iela 87, Rīga, LV-1046
www.geka.lv un sociālais portāls Facebook, Instagram, Pinterest

 

 

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
6 gadi

Didzim mīlestības tikpat cik naudas


Aktualitātes