Strēlnieks: Latvieši ir cīnītāji, kuri nevienā brīdī nepadodas!

Strēlnieks: Latvieši ir cīnītāji, kuri nevienā brīdī nepadodas!

11.05.2017

Dienā, kad Latvijas izlasei nebija spēles Pasaules hokeja čempionātā, bija iespēja pārslēgties uz basketbolu un Ķelnei līdzās esošajā Bonnā pavērot Vācijas basketbola čempionāta ceturtdaļfināla maču starp vietējo “Telekom Baskets” uz Bambergas “Brose”, kurā savā starpā laukumā tikās arī divi Latvijas izlases spēlētāji – Ojārs Siliņš un Jānis Strēlnieks.

Šajā duelī pārāks bija Strēlnieks, kura pārstāvētā Bamberga uzvarēja visnotaļ pārliecinoši ar 87:71 un panāca izlīdzinājumu sērijā 1:1.

Strēlnieks šajā mačā nospēlēja 21 minūti un 23 sekundes, kuru laikā grozā raidīja divus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no trim trejačiem. Tāpat viņa rēķinā divas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, viena kļūda un divas personīgās piezīmes.

Savukārt Siliņš laukumā pavadītajās 22 minūtēs un deviņās sekundēs pie punktiem netika – vienīgais divpunktnieks nebija precīzs, tāpat mērķim secen lidoja arī visi četri viņa tālmetieni. Tomēr Latvijas izlases basketbolists atzīmējās ar četrām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un vienu piezīmi.

Pēc mača Strēlnieks atzina, ka izcīnīt uzvaru palīdzējis tas, ka viņa komanda nav aizmirsusi, cik slikti nospēlēja pirmo spēli, kas savā laukumā tika zaudēta ar 92:93. Savā zālē ļaut pretiniekiem gūt tik daudz punktus ir nepiedodami, tādēļ šoreiz svarīgi bijis nospēlēt agresīvi, kas arī izdevies.

Paralēli basketbolam, Strēlniekam izdodas sekot līdzi arī Pasaules hokeja čempionātam. Tā, Latvijas izlases maču pret Itālijas valstsvienību viņš skatījies telefonā, kamēr komanda četras ar pus stundas braukusi autobusā no Bambergas uz Bonnu. Hokejistu labais starts viņam neesot pārsteigums, jo latvieši ir cīnītāji, kuri nevienā brīdī nepadodas!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes