POSITIVUS OTRDIENA (05.07.)

POSITIVUS OTRDIENA (05.07.)

05.07.2016

“Positivus” festivāls nudien vairs nav aiz kalniem! Ticiet vai ne, bet tas notiek jau nākamnedēļ! Trešo gadu festivāla norisēm var sekot arī “360TV Positivus” – īpašā kanālā, kuru piedāvā festivāla galvenais partneris “Lattelecom”.

“360TV Positivus” kanāls darbojas visā Latvijā jau no vakardienas, 4. jūlija, un būs vērojams līdz pat 24. jūlijam, palīdzot mums iesildīties, sagaidīt un izbaudīt, atsildīties…

Redzēsim gan koncertu tiešraides un ierakstus no Salacgrīvas, gan sarunas ar mūziķiem un festivāla apmeklētājiem. Būs arī jauns vakara šovs “Positivus 10! Iesildies ar Fredi!”, kas tapis par godu festivāla desmitajai jubilejai.

Tieši tādēļ pie Kaspara Breidaka šodien viesojās  Kaspars Ozoliņš, “Media 360” izpilddirektors un Liene Kalniņa, “Lattelecom” mārketinga komunikācijas vadītāja.

Lattelecom ir galvenais festivāla sadarbības partneris jau trīs gadus. Šo vārdu nes festivāla galvenā skatuve un kinoteātris. Festivālam ir pašam savs TV kanāls. Noskaties sarunas video ierakstu un noskaidro, ko “Lattelecom” vēl ir sarūpējuši “Positivus” apmeklētāju priekam?

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes