KONKURSA NOTEIKUMI

KONKURSA NOTEIKUMI

27.04.2016

KONKURSA NORISES LAIKS: No 2.maija līdz 13.maijam

KONKURSA KĀRTĪBA: Raidījumos Rīta svīta, Enerdžiko ar Kasparu Breidaku, Arta Dvarionas Braucamlaiks  un Brīvdienu Rīti ar Arturu Krūzkopu tiek atskaņots kādas Latvijā pazīstamas personas jeb Zvaigznes pazīstamas dziesmas iedungots  vai instrumentāli iespēlēts dziesmas fragments . Klausītāji mēģina atpazīt dziesmu un sūta šīs dziesmas nosaukumu SMS veidā uz ētera mobilo tālruni 22-02-7000 vai Radio SWH sociālajos kontos Facebook un Twitter , pievienojot tēmturi #ZvaigznesNoJauna. Tam ir dotas tikai 30minūtes no jautājuma izskanēšanas brīža.

Attiecīgā raidījuma vadītājs ar izlozes palīdzību no pareizo atbilžu iesūtītājiem nosaka vienu laimīgo, kas iegūst dienas balvu un iespēju piedalīties Radio Svētku pasākumā un Lielajā izlozē 13.maijā.

Konkursa norises laikā tiek noteikti 26 dienas uzvarētāji:

– 2., 3., 5.05. un no 09.05.-12.05. katru dienu tiek noteikti 3 dienas uzvarētāji;

– 06.05. tiek noteikti 2 dienas uzvarētāji;

– 04., 7. un 08.05 tiek noteikts pa vienam dienas uzvarētājam.

Noteiktie 26 finālisti tiks aicināti 13.maijā piedalīties Svētku ētera aktivitātēs Radio SWH telpās, kur ar pēdējo pārbaudījumu palīdzību  tiks noteikti 2 Galvenās balvas laimētāji.

KONKURSA BALVAS: Konkursa norises laikā katru dienu tiek izspēlētas dienas balvas, kopumā 52 ielūgumi uz Mika koncertu Rīgā 22.maijā, un divas galvenās balvas 13.maija izlozē- dinamiskie Ērenpreiss velosipēdi „Sparrow” gan dāmai, gan kungam. Ielūgumus uz Mika koncertu saņems tikai tie dienas uzvarētāji, kuri ieradīsies uz 13. maija fināla izlozi Radio SWH.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes