Atrodi pareizo atbildi

Atrodi pareizo atbildi

21.11.2014

Atnākusi Latvijas ziema …. vai esam jau gatavi sezonai?! Un šai laikā mūsu ikdiena nav iedomājama bez ādas izstrādājumu kopšanas līdzekļiem. Tāpēc katru dienu no 24.11 līdz 28.11.2014 klausies

KONKURSU PIE KASPARA BREIDAKA:
ATRODI PAREIZO ATBILDI MĀJAS LAPĀ UN SAŅEM NODERĪGAS BALVAS” kopā ar www.RITTER.lv

Ja atbildēsi uz jautājumu, tad radio SWH un www.ritter.lv piedāvās 5 balvas katram uzvarētājam .

Balvas apraksts:
1.Mitruma aizsardzības līdzeklis
Efektīva mitruma aizsardzība visu veidu apaviem un apģērbam no gludādas, velūra, nubuka, tekstila un funkcionālajiem materiāliem ar klimatiskajām membrānām.
Veido aizsargājošu reljefu uz materiāla virsas un veido mitruma aizsardzības efektu. Der jebkurai krāsai.

KAM PAREDZĒTS:
visas gludādas un velūrs, nubuks, tekstils, sintētiskie materiāli, apavi, mugursomas, sporta apģērbs, slēpotāju apģērbs, izstrādājumi ar klimatiskajām membrānām, virsjakas, darba apģērbs, vilnas izstrādājumi, lietussargi, teltis un tenti.

2. Taukains apavu krēms
Intensīvs impregnēšanas un kopšanas līdzeklis darba, sporta,atpūtas apaviem no gludās ādas.

3. Apavu kopšanas līdzeklis
Līdzeklis der gludādai, nubukam, velūram, zamšam un tekstilam, sintētikām un izstrādājumiem ar klimatiskajām membrānām. Avokado eļļa brīnišķīgi baro un aizsargā materiālu no izžūšanas. Izstrādājumi paliek mīksti un elastīgi. Combi Care aizsargā izstrādājumu no mitruma un netīrumiem, neietekmē apavu gaisa caurlaidību.

KAM PAREDZĒTS:
kombinācijas no gludādas, velūra, nubuka, tekstila, sintētiskiem materiāliem, apaviem, mugursomām, somām.

4. Dabīgo augu apavu dezodorants – lavandas
Ilgstošas iedarbības dabīgo augu izcelsmes vielu smidzināms apavu dezodorants. Augstvērtīga kombinācija no dabīgajām aktīvajām vielām, tādām, kā salvija un lavandas eļļa , uzlabo apavu higiēnu un sekmīgi neitralizē nepatīkamu aromātu, nevis tikai to nomāc.

5. Velūra, nubuka kopšanai
Dziļas iedarbības krāsu atsvaidzinošs smidzināms līdzeklis visa veida zamšādām, nubukam, velūram, tekstilam. Īpašā aizsargājoša un kopjošā formula ar fluoru kopj un impregnē materiālu. Augstvērtīgie krāsas pigmenti intensificē krāsu un nodrošina noturīgu krāsu izteiksmīgumu. Piemērots arī materiāliem ar klimatiskajām membrānām.
Šo visu atradīsiet arī internetveikalā www.ritter.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes