LIELAIS DZINTARS_KONKURSS

LIELAIS DZINTARS_KONKURSS

25.08.2014

Jau 30.augustā plkst.19:00  Liepājas topošās koncertzāles „Lielais Dzintars” Spāru svētku koncerts koncertestrādē „Pūt, vējiņi!”! Radio SWH Kurzeme Tev dod iespēju būt vienam no koncerta apmeklētājiem!

Klausies Radio SWH Kurzeme raidījumu Kurzemes Kods no 26.-29.augustam plkst.11:00-12:00, atbildi pareizi uz dienas jautājumu un, iespējams, tieši Tu laimēsi 2 ielūgumus uz koncertu!

 

Informācija par pasākumu:

Spāru svētki tiks atzīmēti, topošajai koncertzālei sasniedzot augstāko virsotni –  30 metri. Par godu šim notikumam Spāru svētku koncerta programmā iekļauti divi skaņdarbi: Jura Karlsona Koana un Kārļa LāčaLiepājas koncerts flautai, obojai un orķestrim 42.195 (pirmatskaņojums). Kā zināms, 42.195 ir oficiālais maratona garums, un tā īpašības – mērķtiecība, nepārtraukta kustība, sacensība, attīstība un izaugsme – varam pielīdzināt arī “Lielā Dzintara” šī brīža būvniecības gaitai.

Koncertā piedalīsies solisti Miks Vilsons (flauta) un Pēteris Endzelis (oboja), Liepājas Simfoniskais orķestris, pie diriģenta pults – Atvars Lakstīgala.

Tiekamies koncertā Liepājā un tā tiešraidē mājas lapā www.radioswh.lv !

Skaties tiešraidi šeit:

www.radioswh.lv/player/?video

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes