“Noveles Jāņu nakts krāsā”!

“Noveles Jāņu nakts krāsā”!

13.06.2014

Tur straujā dejā linu krekls plīv’ un peoniju vaiņags nosmaržo…

Radio SWH un LIDO piedāvā “Noveles Jāņu nakts krāsā”!

Iesūti savas saulgriežu nakts draiskākās atmiņas, neparastākos piedzīvojumus un ķecerīgākās idejas, sakārtotas teiksmainos stāstījumos Radio SWH mājas lapā!

Lustīgāko darbu autori pēc Radio vērtējuma saņems LIDO gardumus lustīgai līgošanai!

Aicinām līgotājus no 21. līdz 23. jūnijam uz LIDO Atpūtas centru, kur Jūs sagaidīs īpašs pārsteigums!

Izrotā savu auto Līgo svētkiem LIDO bez maksas, nobaudi gardu maltīti un īpašo „Līgo Spēka dzērienu”!
LIDO – ēdināšanas uzņēmums ar vairāk kā 25 gadu pieredzi, kuram rūp, ko Tu ēd un kā Tu jūties.
LIDO augstā godā tur latviešu tradīcijas, tādēļ Vasaras saulgriežiem gatavojas ar īpašu rūpību. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šajos Līgo svētkos Tu LIDO vari iegādāties visu svētku galdam nepieciešamo – gan alu, gan arī gardo cepamgaļu, cepamdesas un citus gardumus.
Ja Līgo naktī plāno lustēties līdz pat rīta gaismai, tostarp – pārlēkt pār augstāko ugunskuru un atrast noslēpumaino papardes ziedu, noteikti izmanto iespēju iegriezties LIDO un nobaudīt īpašo „Līgo spēka dzērienu”, kas pagatavots pēc uzlabotām sentēvu receptēm. Tas ir ne vien gards un veselīgs, bet arī ļoti spēcinošs, tālab sniegs Tev nepieciešamo enerģijas lādiņu. Tāpat šis dzēriens lieliski palīdzēs atgūt dzīvesprieku Jāņu rītā un uzlādēs jaunam darba cēlienam.
LIDO ir svarīgi uzturēt daudzveidīgu ēdienkarti, lai Tu vienmēr varētu baudīt gan savus iecienītākos ēdienus, gan arī atklāt jaunas garšas, tāpēc LIDO ēdienkarte ir ļoti daudzveidīga. LIDO ēdienkarti veido gan sātīgi gaļas un zivs ēdieni, gan arī svaigi, no sezonas produktiem gatavoti salāti un dzērieni, putojošs alus, oriģināli konditorejas izstrādājumi un daudzi citi gardumi, ko atzinīgi novērtējuši gardēži gan no Latvijas, gan arī tuvākiem un tālākiem pasaules nostūriem.
Vairāk www.lido.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes