Ar dziesmu par dzīvi – Juris Buškevics

Ar dziesmu par dzīvi – Juris Buškevics

10.12.2014

Piektdien 12.decembrī plkst.18:00 raidījumā Ar dziesmu par dzīvi dzirdējāt Paula Timrota sarunu ar Rīgas mežu valdes locekli Juri Buškevicu.

7 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
sdfs
9 gadi

Labdien, vai Rīgas Meži valdījumā esošajos mežos drīkst nocirst ziemassvētku eglīti Rīgas rajonā ?

Juris
9 gadi

Kā viesis skaidro sila meža tipu platību samazinājumu (nomaiņu uz citiem) Rīgas mežos pēdējo piecpadsmit gadu laikā? Piemēram Rīgas administratīvajā teritorijā vairāk par 200 ha. Vai ir skaidroti, pētīti pameža parādīšanās, sabiezināšanās iemesli Rīgas un Pierīgas nabadzīgajos (sausajos) meža tipos?

Andris Vītiņš
9 gadi

Juri! Vai Tavs mīļākais vaļasprieks ir medības vai sava burvīgā dārza kopšana?

ozols
9 gadi

Kas ir īpaši aizsargājams meža biotops? Kāpēc tādi ir vajadzīgi? Cik daudz tādus vajag Rīgas Mežu apsaimniekotajā platībā?

ozols
9 gadi

Vai dabiska meža “dziesma” jeb skaņas atšķiras no izcirtuma “dziesmas” jeb skaņas? Kādu skaņu, kādu putnu dziesmu u.c. to radīto skaņu pietrūkst lielā izcirtumā?

Jānis
9 gadi

Vai Latvijā par daudz izcērt mežus! Izskatās nenormāli daudz meži pārvērtušies par klajumiem! Ja šādā tempā cirtīs – Latvijā nebūs meži :-(!

ozols
9 gadi

Juri, Tu esi liela uzņēmuma valdē, kas intensīvi ietekmē bioloģiskas sistēmas. Kā Tev šķiet, vai nebūtu pareizi pirms katra veca meža nociršanas, tajā veikt bioloģisko ekspertīzi?


Aktualitātes