Temperatūras Totalizators sadarbībā ar Riepugaraza.lv

Temperatūras Totalizators sadarbībā ar Riepugaraza.lv

18.03.2018

No 19. marta līdz 13. aprīlim, katru darba dienu ap 8:15 klausies Radio SWH rīta šovu “Tik Tik Tik” un prognozē gaisa temperatūru kādā no Latvijas pilsētām.

Ēterā tiks paziņota viena no Latvijas pilsētām un Jums būs jānosaka kāda gaisa temperatūra šajā pilsētā varētu būt šovakar plkst. 19:00 (PIEKTDIENĀS GAISA TEMPERATŪRU PROGNOZĒ UZ SVĒTDIENAS 19:00) (celsija grādos ar vienu ciparu aiz komata piemēram +7,7 grādi). Lai piedalītos konkursā jums sava prognoze ir jāiesūta caur zemāk esošo formu.

Atbilžu variantus var iesūtīt katru darba dienu no plkst. 8:15 līdz plkst. 13:00. Pareizā gaisa temperatūras prognoze būs pieejama http://www.meteo.lv/meteorologijas-operativa-informacija

Katru dienu finālam kvalificējas precīzais atbilžu variants vai vistuvākais attiecīgajā dienā. Ja vienā dienā ir vairāki precīzu atbilžu iesūtītāji, tad nākamajā rīta ēterā tiks izlozēts viens, kas kvalificējas finālam.

Katru dienu pieņemsim arī divus zvanītājus ēterā, kas varēs sniegt savu prognozi uz plkst. 19:00. Ja prognoze būs precīza, tad tiek garantēta vieta finālā. Otrais zvanītājs nedrīkst sniegt tādu pašu prognozi ka pirmais zvanītājs.

Finālā, 13. aprīlī tiks izlozēts viens no visiem finālistiem, kas balvā saņem galveno Grand Prix balvu – JAUNU VASARAS RIEPU KOMPLEKTU NO RIEPUGARAZA.LV

Vārds   
E-pasts   
Tālrunis   
Prognoze 
 
 


0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes