“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Brumo Silent Disco

“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Brumo Silent Disco

05.11.2017

Kopā darīts darbs ir foršāk darīts darbs. Katru rītu kāds aktuāls jautājums tiek risināts vaicājot klausītāju viedokli. Piemēram, kādas ir jaunā gada dīvainākās apņemšanās? Ko nekad, neviens nav pateicis frizierim? Un vēl un vēl, tā, lai pašiem un citiem prieks!

Asprātīgākās idejas autors tiks pie balvas – ielūguma 2 personām uz kluso diskotēku Brumo Silent Disco.

 

Diskotēka kas ir domāta ik vienam! Diskotēka kurā nav jāpiepulē balss saites lai kaut ko pateiktu draugam kliedzot! Diskotēka kur valda tikai jautrība un pozitīvas emocijas! Diskotēka kurā visi dzied! Diskotēka kurā nav agresīvu cilvēku! Diskotēka kur nav skaļas mūzikas pēc kuras vēl stundām nedun galva! Diskotēka kur dejotāji kontrolē DJ! Diskotēka kur vienlaicīgi vienā zālē uzstājas trīs DJ!
Vai tas ir iespējams? Jā! Tas ir iespējams apmeklējot – Kluso Diskotēku ( Brumo Silent Disco ). Klusajā Diskotēkā tiek izmantotas speciālas trīs kanālu bezvadu austiņas kur katrs var individuāli regulēt austiņās skanošās mūzikas skaļumu kā arī izvēlēties vienu no trim spēlējošiem DJ.
Pateicoties šai iespējai kad vienlaicīgi vienā vietā var spēlēt trīs DJ Klusās diskotēkas apmeklētāju vecuma ierobežojuma faktiski nav. Katrs dejotājs noteikti atradīs sev piemērotu mūziku.
Brumo Silent Disco pilnībā ir Aināra Brumermaņa ( DJ Brumo ) projekts, kas tika aizsākts 2016 gadā sākumā. Pusotra gada laikā Brumo Silent Disco jau ir ieguvis Igaunijas, Zviedrijas, Somijas publikas atzinību dažādā mēroga pasākumos. Faktiski pēdējos divus mēnešus Brumo Silent Disco regulāri dodas uz pasākumiem ārpus Latvijas.

10. novembrī mēģināsim uzspridzināt Latvijas publiku ar šo lielisko pasākumu.
Norises vieta – Tallink Hotel Riga, Elizabetes 24
Norises laiks – No 21:00 – 01:30
Biļetes var iegādāties Bilesuserviss.lv

10.novembra pasākumā uzstāsies Latvijā labi zināmi dīdžeji , DJ Roberts Lejasmeijers ar pēdējās desmitgades nakts klubu deju grīdu grāvējiem, DJ Kaspars Markševics ar Latviešu deju mūzikas pērlēm un īpašais viesis no Lielbritānijas VDJ David Brown ar 70’ – 2000 gadu rock, pop, disco mūziku un lieliskiem Latino mūzikas ritmiem. Visa mūzika ko spēlēs David Brown būs video klipu versijas kas tiks projecēta uz atsevišķa liela ekrāna.
Pati koncepcija pasākumu rīkot netradicionālā vietā jau rada zināmu interesi kā tas ir rīkot pasākumu tik netradicionālā vietā.
Vairāk informācijas: www.brumo.eu

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes