Radio Kulta ēdieni – ŠVEICE. Fondī

Radio Kulta ēdieni – ŠVEICE. Fondī

17.11.2017

Ceturtais šīs sezonas KULTA ĒDIENU stāsts būs par nāciju, kas zina, kā pienu pārvērst zeltā – caur tradīciju kopšanu, cieņu pret dabas likumiem, savu un citu darbu, pret laiku un kvalitāti.
Viesosimies Šveicē un iepazīsim izcilos Šveices sierus, pagatavosim dažus mītiskus ēdienus no šiem sieriem, pagaršosim arī Šveices šokolādi un uzcepsim pašlasītus ēdamkastaņus.
Bet pāri visam būs rudenīgā sierēdiena – fondī – perfektās receptes meklējumi.

Tiekamies ceturtdien, 16. novembrī, plkst. 21.15, LTV1.

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Renāte
6 gadi

Sveiki! Īsti nezinu, kā pareizi apieties ar šampinjonu sagatavošanu to termiskai apstrādei. Parasti mizoju visu nost un katru reizi aizdomājos, vai tas ir īsti pareizi. Dzirdēju, ka iespējams apviļāt miltos un tad noskalot, neko nemizojot. Kāds būtu ieteikums, kā pareizi tos sagatavot pirms griešanas un cepšanas?

P.S. Ar vīru skatāmies Kulta ēdienus un esam sajūsmā. Tas būtu tik feini ik pa laikam paskatīties vēlreiz un redzēt senākus raidījumus, ko nebija iespējas noskatīties. Sakiet, lūdzu, kad būs iespēja noskatīties senākus raidījumus vai varbūt ir iespēja iegādāties raidījumu ierakstus?

Jau iepriekš mīļš paldies. Visu cieņu Jums.

Kārlis
6 gadi

Sveiki! Šveices raidījumā staipīgais fondī bija tik ļoti kārdinošs, ka uzreiz gribējās to pagatavot pašam. Jautājums ir, kurš siers būtu piemērots tā pagatavošanai, no tiem, kas pieejami parastos veikalos, kā Rimi.
Paldies par atbildi jau iepriekš!


Aktualitātes