Visi Kopā – Kristīne Kuņicka

Visi Kopā – Kristīne Kuņicka

06.10.2017

Šo piektdien raidījumā VISI KOPĀ pie Andra Freidenfelda un Evijas Gulbes uz sarunu viesosies Kristīne Kuņicka, kura pārstāv Latvijas Poļu savienības Daugavpils nodaļu “Promieņ”.
Kristīne ir dzimusi Daugavpilī 1983. gadā. No 2000. gada līdz 2005. gadam studējusi Polijā. Ikdienā jau vairākus gadus galvenokārt nodarbojas ar rakstisko un mutisko tulkošanu (PL-EN-LV-RU). Sešus gadus viņa intensīvi pētījusi Latgales poļu valodu un šī gada janvārī, aizstāvot promocijas darbu par šo tematu, Kristīne ir ieguvusi doktora grādu valodniecībā. Kopš augusta viņa ir arī sertificēta Daugavpils gide.

Kristīne Kuņicka ir Latvijas Poļu savienības Daugavpils nodaļas valdes locekle un Latvijas Kultūras Ministrijas Mazākumtautību nevalstisko organizāciju konsultatīvās komitejas locekle. Nodarbojos ar TV raidījuma “Akcenty Polskie” (Poļu akcenti) veidošanu vietējā televīzijā Dautkom un rediģēju žurnālu “Polak na Lotwie” (Polis Latvijā). Darbojos poļu kopienā kopš 6 gadu vecuma. Palīdzu organizēt pasākumus, rakstīt projektus un veikt citas nepieciešamās darbības poļu kultūras popularizēšanas jomā, galvenokārt Daugavpilī.

Raidījumu cikls “Visi kopā” ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes