Radio kulta ēdieni – LIELBRITĀNIJA. Pīrāgi.

Radio kulta ēdieni – LIELBRITĀNIJA. Pīrāgi.

28.10.2017

Sestās sezonas pirmais raidījums aizvedīs mūs uz Harija Potera, Šerloka Holmsa un “Smalkā stila” zemi – uz Lielbritāniju. 

Kulta ēdiena lomā: Mistera Bīna iecienīto “trīsstūrmaizīšu” priekšteči – pīrāgi.

Paviesosimies Pasaulē nozīmīgākajā cūkgaļas pīrāgu festivālā Anglijas vidienē, kopā ar medniekiem izbaudīsim kāzu pīrāga galveno sastāvdaļu – baložus. Uzzināsim, kur top slavenais Stilton siers un galu galā uzveidosim jocīgāko sacepumu, kādu dzīvē nācies redzēt – “zvaigznēs lūkojošos” pīrāgu, jeb “stargazy pie”.

Pārsteigumu netrūks!

6 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Ilona
6 gadi

Labrīt, Mārtiņ ????????,

Ar lielu prieku gaidījām ceturdienu, un jā ne mirklis vilšanās, raidījums kā vienmēr baudāms un ļoti interesants. Brīdī kad baudīji meža balodi radās jautājums, vai tam ir kāda specifiska garša vai līdzīga irbei?Un tā kā raidījumu mazliet skatījās ari dēls, viņam ļoti patika atbilde par to kas jadara lai neraudātu sīpolus griežot, teica,ka pie sīpoliem nākamreiz nāks klāt tikai kādā laimīgajā brīdī. Jauku dienu. Ilona

Austra
6 gadi

Mārtiņ,

Vai nevarētu tuvākā nākotnē rasties restorāns “Kulta ēdieni”, kurā visi tavi piedzīvojumi un jaunatklājumi (ar fočenēm pie sienas) būtu redzami un izbaudāmi?

Imants
6 gadi

Arī amerikāņiem pīrāgs ir īpašs. Kā atšķiras amerikāņu pīrāgs no britu pīrāga.

Austra
6 gadi

PAAALDIES!!!!!

Aiga
6 gadi

Mārtiņ, sveicieni Vārda dienā! Lai daudz radošu ideju un laba veselība!
Kādus ēdienus Latvijā var pagatavot rabarberu vai paparžu lapās?

Saira
6 gadi

Tiešraidi nokavēju un jau sabēdājos par to, bet te nāk tehnoloģijas talkā – cik jauki! Tagad jāatkorķē mans mīļais Angļu viskijs Glenmorangie, ko iepazinu, strādājot Anglijā (te var redzēt bildīti: http://vynoteka.lv/glenmorangie-07-l-viskis ) un ar baudu vēl jāklausās, ko Sirmais šoreiz sagatavojis! Vakars solās būt daudzsološs!


Aktualitātes