Ar dziesmu par dzīvi – Linda Krūmiņa

Ar dziesmu par dzīvi – Linda Krūmiņa

18.10.2017

20. oktobra raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” pie Jāņa Šipkēvica viesosies Latvijas televīzijas raidījuma „Rīta panorāma” vadītāja Linda Krūmiņa.

Kādā intervijā NRA, Linda saka: „Linda Krūmiņa: «Ārpus kadra esmu tāda, kāda esmu. Man patīk ballītes, braukšana uz mūzikas festivāliem – biļetes jau ir sapirktas, vasarai plāns jau ir gatavs. Man patīk braukt ar ričuku, staigāt džinsos un kedās. Taču man patīk arī staigāt smukās kleitās un kurpēs uz augstiem papēžiem!»

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Savādais svētums
6 gadi

Labdien,

Vai Linda katru dienu uzdodat pati sev jautajumu: Kas Tu esi.
Atbildi uz to sev. Godigi. Vai samekle atbildi.
Kas Tu esi ? Uzdod so jautajumu sev katru dienu un samekle atbildi.
Tas butu jadara katram cilvekam. Ari Sipkevicam un visiem parejiem.
Bez tam, masu medijs tacu atspogulo notikumus nepatiesus, tikai noteiktas domas un vektora atbalstits, daleji patiesus un daleji melus. Tas nav neatkarigs medijs. Jus tacu ari lasat tur jau uzrakstitas, sagatavotas un apstiprinatas zinas. Respektivi,ka jus sadzivojat ar to, ko sirdsapzina saka, ka, faktiski, esat rupors, caur kuru tautai, masam tik izplatiti meli un tikai vienas polaritates informacijas attelojums, atbalstot gan gejus, maksligi radito pietati pret visam sizofreniskajam izvirtibam un naida kurinasanu tautaa. Jo skaldi un valdi, tas ir bazes princips.
Jaieklausas sirdsapzina, vai ir viegli to tirgot apmaina pret melu un dezinformacijas izplatisanu masām.

Andris
6 gadi

Ļoti inteliģents vēstījums, paldies, Svētais.


Aktualitātes